2777
2789

سلام بچه ها ..من سه سال پیش زایمان کردم و قبل اون وقتی بار دار بودم مادر شوهرم خیلی اذیتم میکرد سر هر چیز الکی بهم تیکه مینداخته ... و می‌گفت نمی‌دونم میرم برا شوهرت زن میگیرم چرا بچت دختر و از این حرفا هر روز گریه میکردم تا این دختر خودش که طلاق گرفته و الان ازدواج دومشه....بار داره و بچشم دختر بنظرتون من الان چیکار کنم منم هی برم به مادرشوهرم تیکه بندازم و بگم حالا برا دختر خودت چیکار میخوای کنی ...چون الان آسان به رو خودش نمیاره...ولی واقعا منو خیلی اذیت کرد در حدی ک میخاستم خودکشی کنم

من اگه بودم می‌گفتم 😁 

هر چند کار درستی نیست 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خنده بگو خوب شانسی از مادرشوهر دخترت آورده 

من میخواستم دختر بیارم یادته چیکار کردی باهام هر روز به کارات میخندیدم ...

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
کاشکی خدا به من دوتا دختر بده هرکی هم حرف زد بزنم تو دهنش  خوش بحال اونایی دخور دارن  من ...

منم انقدر دوست دارم ۳ تا دختر داشته باشم😍 

دختر خیلی شیرینه

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
اره ولی نمی‌دونم چجوری بحث و شروع کنم

من اگه بودم میگفتم، حالا که بچه فلانی دختره قراره برای دامادت هم مثل پسرت زن بگیری؟😁