2777
2789
عنوان

🌷🌷🌷🌷بماند یادگاری🌷🌷🌷🌷

160 بازدید | 0 پست

امروز رندترین تاریخ ساله ۲/۲/۲  عید فطره 

اینجا مینویسم تا یادم نره تا بمونه 

۷ ماه گذشت از روزی ک زندگی من یهو نابود شد ک رفتی که منو باور نکردی ۷ ماه گذشته از روزی ک به جرم عاشقی نابود شدم ۷ ماهه منتظرم لطف خدا شامل حالم بشه و تو بفهمی ک حرفا که گفتن دروغ بوده که باورکنی ک بفهمی وقتی من داشتم وسایل خونمون انتخاب میکردم  با یه پتک محکم کوبیدی توسرم جوری ک هنوز درد میکنه 

میدونم حتما حکمتی داشته کار خدا میدونم قراره تو شرایط بهتری بهم برت گرد.ونه میدونم همین روزا همه حقیقت رو میفهمی و اونوقت برمیگردی امروز درست شد ۷ ماه ک رفتی و ندیدمت و من حتی یه لحظش بدون یاد تو برام‌نگذشته ک هنوز بایادت اشک میریزم و میسوزم 

دقیقا وقتی من فک میکردم انتظار طولانیم تموم شده و قراره تاابد مال هم بشیم نابود شدم مطمئنم این پایان مانیست من ایمان دارم ک ماسهم هم از زندگی هستیم 

ایمان دارم خدا صدای منو میشنوه و توبهترین زمان جوابم رو میده و به همین زودیاتوبرمیگردی 

اینجا نوشتم ک وقتی خدا خواست و برگشتی به خودم بگم دیدی شد دیدی خدا دوستت داره 😍😍دیدی بلاخره جواب دعاهات رو داد ، که بهت نشون بدم تا ببینی چجوری تمام این روزا با عشق تو گذشته 

که یادم بمونه از چه مسیری گذشتم و چه روزایی پشت سر گذاشتم تا بهم برسیم سال دیگه اینموقع مطمئنم که باهم و توخونه خودمون زندگی میکنیم😍😍😍😍

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت