امروز رندترین تاریخ ساله ۲/۲/۲ عید فطره
اینجا مینویسم تا یادم نره تا بمونه
۷ ماه گذشت از روزی ک زندگی من یهو نابود شد ک رفتی که منو باور نکردی ۷ ماه گذشته از روزی ک به جرم عاشقی نابود شدم ۷ ماهه منتظرم لطف خدا شامل حالم بشه و تو بفهمی ک حرفا که گفتن دروغ بوده که باورکنی ک بفهمی وقتی من داشتم وسایل خونمون انتخاب میکردم با یه پتک محکم کوبیدی توسرم جوری ک هنوز درد میکنه
میدونم حتما حکمتی داشته کار خدا میدونم قراره تو شرایط بهتری بهم برت گرد.ونه میدونم همین روزا همه حقیقت رو میفهمی و اونوقت برمیگردی امروز درست شد ۷ ماه ک رفتی و ندیدمت و من حتی یه لحظش بدون یاد تو برامنگذشته ک هنوز بایادت اشک میریزم و میسوزم
دقیقا وقتی من فک میکردم انتظار طولانیم تموم شده و قراره تاابد مال هم بشیم نابود شدم مطمئنم این پایان مانیست من ایمان دارم ک ماسهم هم از زندگی هستیم
ایمان دارم خدا صدای منو میشنوه و توبهترین زمان جوابم رو میده و به همین زودیاتوبرمیگردی
اینجا نوشتم ک وقتی خدا خواست و برگشتی به خودم بگم دیدی شد دیدی خدا دوستت داره 😍😍دیدی بلاخره جواب دعاهات رو داد ، که بهت نشون بدم تا ببینی چجوری تمام این روزا با عشق تو گذشته
که یادم بمونه از چه مسیری گذشتم و چه روزایی پشت سر گذاشتم تا بهم برسیم سال دیگه اینموقع مطمئنم که باهم و توخونه خودمون زندگی میکنیم😍😍😍😍