hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 عنوان با اتوبوس فقط بلیط گیرم میاد تا اهواز سخت نیست؟ از تهران تا اهواز 160 بازدید | 12 پست باید برم واجبه بنظرتون سخته؟بلیط قطار تکمیل شده برای اون تاریخ 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍 1402/02/02 | 10:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 18898 دیگه مجبوری ن زیاد سخت نیست مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 خودم پسرم ..اهوازیم..اره قطار سخته با قطار راحتتره بنظرم 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
ارامشکده عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 262 با قطار راحتتره بنظرم از نظر راحتی اره ولی بلیت سخته زود پیدا کنی...با هواپیما بیا
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 اگه دوسه روز قبلش برم راه آهن بنظرتون بلیط کنسلی گیرم میاد؟ 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 از نظر راحتی اره ولی بلیت سخته زود پیدا کنی...با هواپیما بیا ماشالا گرونن 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
شپول عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 3742 چند ساعته راه؟من که ۸.۹ ساعت داخل اتوبوس بودم..شب ها راحته زودتر میگذره .پسرت چند سالشه؟اگه کوچیک و اذیت کن و بهونه گیر باشه سخته.
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 چند ساعته راه؟ من که ۸.۹ ساعت داخل اتوبوس بودم.. شب ها راحته زودتر میگذره . پسرت چند سالشه؟ اگه ... ۱۲ ساعت نه بچه همراهم نیست 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 مشکلی نداره خیلی بهتر از قطاره اصلا توقف داره بین راه؟ 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍