2777
2789
عنوان

همسایمون به شوهرم پیام داده عوضی+پیاماش😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 46754 بازدید | 491 پست

ایول به شوهرت واقعا دمش گرم

این زنه دیگه جرئت نمیکنه از بغلش رد شه😅

شوهر من که میدونم مرد خوبیه تو این مورد انقد احترام میزاشت به طرف😐

و اینی که میگی زنه خیلی بازه و تو و شوهرت سرد هستین بدون شوهرت اهل خراب بازی نیست وگرنه اینجوری حرف نمیزد ایول بهش

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ زنی تاکید میکنم هیچ زنی رو حتی خواهرتم ب زندگیت راه نده چ برسه غریبه عاقل باش

يكي مث خاهر من اگه منو نداشت ك دور از جونش دق كرده بود از غصه هاش و مشكلاتش

برا همه صدق نميكنه حرف شما

اين خانم مشخصه ك مشكل دار بوده وگرنه حرمت خونه طرف رو نگه ميداشت 

ما بهترين دوستامون همسايه هاي قديمي مون هستن ك سالها باهم بوديم و ب قول معروف خونه يكي .. و اينكه مامان منم جوان و زيبا بود و شوهر هم نداشت اما ياد ندارم كوچكترين ب احترامي از طرف زن همسايه بهش شده باشه تازه اقاي همسايه هميشه مراقب ما بود خدا رحمتش كنه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
هنوز هشتم از این آدما متاسفم برای مغز و طرز فکر شما  من جواب شمارو نمیدم.موفق،باشید

این همه دارن بهت دلداری و راهکار میدن تو این خودشیرین و ریپ میزنی ولش کن بابا از این کار و گاها زیاد هست

دست دو نفره🐝
دیگه حسادت نکنید بدبخت و بترسونید😐

چت هاش ساختگیه جانم واقعا باورتون شد؟؟یعنی جدا متوجه نشدید؟؟خیلی ضایع بود چت 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
هنوز هشتم از این آدما متاسفم برای مغز و طرز فکر شما  من جواب شمارو نمیدم.موفق،باشید

باشه تو راست میگی بای  

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
چت هاش ساختگیه جانم واقعا باورتون شد؟؟یعنی جدا متوجه نشدید؟؟خیلی ضایع بود چت 

عزیزم دلم وقتی که بین این همه آدم فقط شما و ی نفر دیگه چنین چیزی گفتید چرا باید باورم بشه اسی و میشناسیم 

دست دو نفره🐝
چطوری ؟ من الان ی خونه ای میخوام برم که واحد رو ب رو ی زن شوهر جوان ولی باز میترسم چون شوهردار ها هم ...

مستاجر ما میشدن

با خودم فکر کردم هر چی بخواد بشه میگه آقای فلانی این آبگرم کن اله این شیره بله...یا کلا با شوهرم طرفهههه

خط و نشون کشیدم براش من سعی میکنم از خطر احتمالی پیشگیری کنم😄

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
مستاجر ما میشدن با خودم فکر کردم هر چی بخواد بشه میگه آقای فلانی این آبگرم کن اله این شیره بله...یا ...

عجب😂😂😂

دست دو نفره🐝
عزیزم بعضیا از رو حسودی نظر میدن حواست باشع

بله میدونم👍🏻

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
عزیزم دلم وقتی که بین این همه آدم فقط شما و ی نفر دیگه چنین چیزی گفتید چرا باید باورم بشه اسی و میشن ...

یه نگاه به تاپیکهای ضایعش بندازیدبه والله قسم همش درووووغ و ساخته ذهن تاپیک قبلیش و ببین که نوشته شوهرم بخاطر من با خواهرش دعواش شد بعدم شات گذاشته شوهره داره منت کشی میکنه و خواهر شوهره از حسادت داشت میترکیییییید اوکی حالا میشناسیش بهتر بشناس گلم موفق باشید