2777
2789
عنوان

همسایمون به شوهرم پیام داده عوضی+پیاماش😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 46754 بازدید | 491 پست
مستاجر ما میشدن با خودم فکر کردم هر چی بخواد بشه میگه آقای فلانی این آبگرم کن اله این شیره بله...یا ...

وای راس میگی🤣🤣 خوب کار میکنی ولی این زن ها همه جا هستن شوهرم شغلش پارچه زنا انقدر با عشوه ناز حرف میزنن از قضا شوهرمم بدش نمیاد خدا خودش شوهرم ب راه راست هدایت کنه

خدا نکنه شوهر پاک نعمته

بله واقعا

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فقط موندم این همه آدم چجوری همچین تاپیک سرکاری و باور کردن چقدر چت ساختگیت ضاااایع بوووود مثلا م ...

منم باورم نشد اصلا

مردا دیگه خیلی خیلی بخوان وفادار باشن، دیگه آخرش پیامک طرف رو جواب نمیدن. نه مثل این که انگار همون اول فهمید قضیه رو با تندی جواب داد

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤
 خوبه شوهرت پانداها.  نگران نباش با این خانم هم ارتباطت رو قطع کن اومد خونه تون وایسا د ...

مرسی از نظرتتت عزیزم

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
وای راس میگی🤣🤣 خوب کار میکنی ولی این زن ها همه جا هستن شوهرم شغلش پارچه زنا انقدر با عشوه ناز حرف ...

ایت الکرسی بخون پشت شوهرت تا زنا اومدن جلو چشاش یه لحظه کور شه😄😄😄😄

من شغل شوهرم کاملا مردونه تو محیط مردونه میره سرکار بازم نگرانم😄

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
یه نگاه به تاپیکهای ضایعش بندازیدبه والله قسم همش درووووغ و ساخته ذهن تاپیک قبلیش و ببین که نوشته شو ...

فکر کنم شما مرد خوب تو زندگی تون ندیدید مگه کار خیلی شاخیه از زنش دفاع کنه؟ عجبا😂

همچنین 

دست دو نفره🐝
قدرشوهرتو بدون عزیزم اون اگه شوهر من بود راحت پا میداد😔

بمیرم 🙂💔

روش موثری نیست یه آشنا داشتم دقیقا همین مشکل استارتر براش پیش اومد  خونه رو فورا عوض کرد محل ...

ای وای

فکر کنم شما مرد خوب تو زندگی تون ندیدید مگه کار خیلی شاخیه از زنش دفاع کنه؟ عجبا😂 همچنین 

تاپیک هاشو اگر یه آدم عاقل بخونه میفهمه اکثرا دروغه و ساخته ذهن خودش داره فانتزی هاشو میگه لطفا منو ریپ نزن تو اعلانات ببینم اسم زیباتون رو پیامتون و باز نمیکنم عزیزم باز تاکید میکنم اگر یک آدم عاقل به تاپیک هاش نگاه بندازه متوجه میشه آدم عااااقل بدرود دوست عزیز

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
منم باورم نشد اصلا مردا دیگه خیلی خیلی بخوان وفادار باشن، دیگه آخرش پیامک طرف رو جواب نمیدن. نه مثل ...

قربون آدم چیز فهم دقییییقا من اصن خنده ام گرفت شات هاشو خوندم اصلا اون حرفها از دهن و ذهن یک مرد نیست کاملا مشخصه تایپ یک خانم و فانتزی های ذهنش هست بعد رفتم یه نگاه به تاپیک هاش انداختم دیگه کاملا مطمئن شدم تو اکثر تاپیک هاش فانتزی های ذهنش و نوشته تو رویاهاش شوهرش باهاش اینجوری برخورد میکنه و ایشون هر چقدر به شوهره بی محلی میکنه و سرد شوهرش ولی بیشتر عاشقش میشه و اهل خیانت و اینام نیست بعد فکر کن خانم همسایه میخواد در باغ سبز نشون بده تو اولین پیام میگه چه خبر کجایید؟  

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی