2777
2789

همسترت ضعیف نیست؟ من دامپزشک نیستم ولی تجربه بزرگ کردن همستر و زایمانش رو داشتم. البته درنظر بگیر بیشتر همسترهایی که ما اینجا میخریم یا به سرپرستی میگیریم مشکلات ژنتیکی زیاد دارن، چون کلا مستعد مشکلات ژنتیکی هستن و محیط نگهداری و پرورششون هم خوب نیست. خودشون هم غریزی بیماری‌هاشون رو پنهان میکنن یعنی ممکنه (دور از جون کوچولوت) یه همستری مثلا تومور داشته باشه یا مشکل قلبی مادرزادی و تا زمانی که بمیره متوجهش نشی.

کلا نگهداری زیاد میخواد بعد از زایمان و این‌که دست نزنی بهشون و جایی بذاری که استرس نکشن و جابجا نشن که بتونن زنده بمونن، و غذاهای مقوی هم به همسترت بدی وقتی هنوز زایمان نکرده.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
همسترت ضعیف نیست؟ من دامپزشک نیستم ولی تجربه بزرگ کردن همستر و زایمانش رو داشتم. البته درنظر بگیر بی ...

همه ی این نکات رو انجام میدم

اتفاقا قوی هم هستن اما هرچی زایمان میکنن هی میمیرن نوزادا مثلا هفته دوم به بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی این نکات رو انجام میدم اتفاقا قوی هم هستن اما هرچی زایمان میکنن هی میمیرن نوزادا مثلا هفته دو ...

‌به‌نظرم عوامل محیطی رو بررسی کن، غذای مامانشون رو عوض کن یه برند دیگه بده در کنار این‌که غذای تر میدی بهشون. پلت مثلا برند تاپ‌فید خیلی معمولیه یعنی اصلا نمیشه فقط به همین بسنده کرد چون کمبود ویتامین میاره قشنگ، اوشکایا مثلا برند خوبیه، یا ورسلاگا. یا مثلا ببین شمع روشن نمیکنی یا عود تو محدوده‌ای که هستن؟ یا سرما یا گرمای زیاد محیط. چون ممکنه برای ما زیاد نباشه مثلا ۲۷-۸ برای ما دماییه که راحت تحمل میکنیم ولی برای همستر بخصوص بچه همستر ممکنه قابل تحمل نباشه و خیلی گرم باشه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "