2777
2789

الان مثل اسکلا تو خونم جایی نمیتونم برم زندگیم به مضخرف ترین شکل ممکن میگزره ،حالا میرفتم دانشگاه درسته سخت بودولی زندگی تنوع داشت مامانم میگه بری دوام نمیاری پشیمون میشی وفلان ولی تو خونم همه چیز ریلکسه وکسل کننده .خانواده همش منو میترسونن که دانشگاه خیلی بده وطاقت نمیاریو اینا

حس میکنم بهترین دوران زندگیمو از دست دادم درسته؟؟؟@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

من انصراف دادم 

الان تو خونه پادشاهی میکنم 😂

دارم دوره هایی رو میگذرونم و کارهایی رو میکنم که عاشق شونم 

مجبور نبودم سر کلاس های درس های مزخرف و بدرد نخور بشینم و آخرش با ی مدرک بی ارزش برگردم سر خونه اولم

•[ محکوم به خوشبختی ]•
نه  من انصراف دادم  الان تو خونه پادشاهی میکنم 😂 دارم دوره هایی رو میگذرونم و کارهایی ...

واقعا چند ترم خوندی چه رشته ای .الان چیکار میکنی وچه دورههایی رفتی 

من که از خودم بدم میاد 

میتونی امسال یه رشته دیگه اناخاب کنی با بازار کار بهار مثل کامپیوتر یا علو م تربیتی یا حسابداری

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

ورودی بهمن ماه یکی از رشته های کشاورزی رو قبول شدم ولی ...نرفتم  میزنه به سرم الان برم ولی از ...

فوق فوقش اینه که حذف ترم میکنی و از ترم بعد حسابی میشینی پاش اما برو عزیز من

تحصیلات ضامن خوشبختی نیست اما قطعا جلوی خیلی از بدبختی هارو میگیره باعث میشه تو جامعه باشی

طرز برخورد و رفتار یاد بگیری

اطلاعاتت بره بالا

سواد اکادمیک اگرچه اگر مهارت نباشه فایده نداره اما داریم تو جایی زندگی میکنیم که همین مدرک اگه نباشه هیچکس حرفاتو حتی اگر باسواد ترین هم باشی قبول نمیکنه

بخاطر خودت درس بخون مطمئن باش پشیمونی از خوندنش خیلی خیلی کمتر از نخوندنه و نذار حسرت به دل بمونی که ای وای من قبول شدم و نرفتم

تو چه میدونی که در خلل این درس و دانشگاه چه اتفاقات خوبی برات رقم بخوره به شرطی که واقعا بخوای بخونی و یلخی نخوای بری و بیای اگر اینطوری باشه یادگیری یه حرفه یا هنر رو توصیه میکنم

اما من خودم میگم با توجه به تجربیاتم هیچ جا محیط دانشگاه نمیشه چون هرگز احساس پوچی و سرخوردگی نمیکنی نسبت به اینکه تو خونه بشینی و هیچ کاری نکنی

امیدوارم موفق باشی

میتونی امسال یه رشته دیگه اناخاب کنی با بازار کار بهار مثل کامپیوتر یا علو م تربیتی یا حسابداری

کنکور ندادم و فقط دانشگاه ملی میتونم برم چون هزینه ندارم ..حوصلهی درس کنکورم ندارم بخام این رشته هارو قبول شم

واقعا چند ترم خوندی چه رشته ای .الان چیکار میکنی وچه دورههایی رفتی  من که از خودم بدم میاد&nbs ...

دوره عزت نفس ، فن بیان ،رقص ایرانی ، سیاه‌قلم 

والا مجبور نیستم چیز های رو بخونم که هیچ وقت قرار نیست تو زندگیم ازشون استفاده کنم یا آخرش یه کارمند بخور نمیر بشم بعد کلی سختی و پاس کردن درس های آشغال بدرد نخور

•[ محکوم به خوشبختی ]•