2777
2789
عنوان

شوهرم به پدرو مادرش خیلی کمک مالی میکنه درحالی که خودمون گرفتاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 51 پست
ببینین من پدرم کشاورزه مغازه هم داره و شکر خدا درآمدش خوبه ولی بعضی وقتا من دیدم الکی ب داداشم میگه ...

این چه ربطی به نفقه داشت؟ 

بعدشم پدرتون می تونست برادرتونو با خودش به اون مراسمات که نمی دونم چیه ببره تا یادبگیره ربطش به اینکه ازش پول بگیره رو نفهمیدم

کلا اصلا جالب نیست پدر و مادری که خودشون پول دارن از پسرشون پول بگیرن معمولا هم من ندیدم افراد با مناعت طبع بالا چنین کاری کنن

بلکه برعکسه و حتی اگر بدونن پسرشون داره ولی باز گه گاه دوست دارن بهش چیزی بدن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

این چه ربطی به نفقه داشت؟  بعدشم پدرتون می تونست برادرتونو با خودش به اون مراسمات که نمی دونم ...

دقیقا منم به شوهرم میگم برعکس شده از زمین به آسمون می باره.بگین چیکار کنم که بدون ناراحتی این مشکل حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینین من پدرم کشاورزه مغازه هم داره و شکر خدا درآمدش خوبه ولی بعضی وقتا من دیدم الکی ب داداشم میگه ...

من شرایط پدر و برادر شمارو نمیدونم.ولی درست نیست این کار ممکنه باعث بحث تو خونواده پسر بشه که عروس ناراضی باشه و اینا

فقط با همین حرفا خودمو آروم میکنم

واقعا همینه بخدا...من الان که تو این تایپیکت گفتم بهش فکر کردم..دیدم خدایی نه انجور بوده که تو خرجمون بمونیم نه اینکه مثلا شیش ماهه پول ندادیم خیلی تو خوشی و پول باشیم...و واقعا اینکه میگن مال دنیا ارزش نداره مال همین وقت هاست فکر کنم

این چه ربطی به نفقه داشت؟  بعدشم پدرتون می تونست برادرتونو با خودش به اون مراسمات که نمی دونم ...

میدونه هر چیزی جای خودشو داره. بقول خودش میگه یا خودت میای یا پولت. البته خب بعضی جاها فرق میکنه اینجا ی شهر کوچیکه تقریبا از هر چند مراسمی شرکت میکنن. منظورم برا مثال خودم نفقه نبود. ولی خب وقتی ی پدر ی ساختمون چند میلیاردی ب پسرش میده باید ب اون پسر القا کنه ک همه جور مخارجی هم بوده 

دقیقا منم به شوهرم میگم برعکس شده از زمین به آسمون می باره.بگین چیکار کنم که بدون ناراحتی این مشکل ح ...

ببین دو حالت داره اگر اونا واقعا مشکل مالی دارن و در اون لحطه ندارن که خب اخلاقا کار شوهرتون درسته

ولی اگر به لحاط مالی مشکلی ندارن و فقط می خوان از پسرشونم بکَنن خب واقعا حرص درآره و حق داری عصبی بشی

ولی حقیقت اینه که اکثر آقایون در هر حال اون کاری که بخوان رو انجام میدن نهایتش ببینه خیلی درگیری تو خفا و یواشکی اینکار رو انجام میده

اگر حالت دوم برقراره شما فقط از نیازهای خودت نزن و اگر شوهرت واقعا داره هرچی دوست داری رو ازش بخواه که برات تهیه کنه یا برای خونه وسایل بخر قسطی که در هر حال جیبش درگیر خونه خودش بشه و دیگه نتونه خرجای بیخود و بیجا کنه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من شرایط پدر و برادر شمارو نمیدونم.ولی درست نیست این کار ممکنه باعث بحث تو خونواده پسر بشه که عروس ن ...

عروس ناراضی نداریم. من خودم با خانواده شوهرم بودم با وجود اینکه خونه دو طبقه داشت شوهرم. حتا بعد طلاقم باز مادرشوهرمو مانی صدا میکنم

ببین دو حالت داره اگر اونا واقعا مشکل مالی دارن و در اون لحطه ندارن که خب اخلاقا کار شوهرتون درسته ...

حالت دومه.چون خیلی خرجای بی خودو انجام میدن ولی به شوهرم که میرسن ندارن و میدونن که پیش کی باید بگن ندارن.عزیزم الان دستشون خالیه درست ولی چرا پولی که پارسال از ما قرض گرفتن ندادن هنوز

میدونه هر چیزی جای خودشو داره. بقول خودش میگه یا خودت میای یا پولت. البته خب بعضی جاها فرق میکنه این ...

این درست نیس یه جور منت گذاشتنه.درحالی که اکثر پدرو مادرا بی منت به بچه هاشون کمک میکنن

حالت دومه.چون خیلی خرجای بی خودو انجام میدن ولی به شوهرم که میرسن ندارن و میدونن که پیش کی باید بگن ...

گفتمکه هرچقدر حرص بخوری فایده نداره، شوهرت بالاخره کاری که بخواد رو می کنه 

شما فقط نهایتش بتونی از خرجای خودت  و خونه نزنی که حداقل حرص خوردن اونطرفت کم بشه

نهایتش توی یه وصعیت که خیلی اوکی بودین و شوهرتم سرخوش بود با زبون نرم و قربون صدقه بهش بگو فکر نمی کنی روشت اشتباهه؟ پدر و مادرت وقتی می بینن همیشه تو بالاخره هستی که قرض و قوله هاشونو بدی هیچ وقت مدیریتی رو دخل و خرج و قرض و بدهیشون نخواهند داشت

فکر نمی کنی اگر یه روز تو هم نداشته باشی بدهیا رو بپردازی آبروی خانوادگیتون میره

این درست نیس یه جور منت گذاشتنه.درحالی که اکثر پدرو مادرا بی منت به بچه هاشون کمک میکنن

شاید هستن ولی خب اکثر و اغلب و حداقلشو آمار نگرفتم اما خب هر خانواده ای ی جور بار میاره بچه هاشو و با فرهنگ خاص خودش. 

دوس دارم باسیاست و حرفام قانعش کنم که حداقل کمش کنه ولی نمیشه و برعکس میشه

سرت درد نیار دنیای مردا با ما فرق داره من کاری ندارم چون میدونم آرامش زندگیم نابود میشه یه بار بهم گفت مگه برای شما کم میزارم