2777
2789
عنوان

شوهرم به پدرو مادرش خیلی کمک مالی میکنه درحالی که خودمون گرفتاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 51 پست
گفتمکه هرچقدر حرص بخوری فایده نداره، شوهرت بالاخره کاری که بخواد رو می کنه  شما فقط نهایتش بتو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم خیر ببینی.سعیمو میکنم درباره خرج کردن خودم و اینکه هروقت سرحاله باهاش حرف بزنم چندبار سعی کردم نتیجه نداد ولی نباید ناامید بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حرف دلمو زدی فقط آرامش خودمو زندگیمو خراب میکنم همین

اره انشالله خدا به کارشون برکت بده همون دعاشون رفع بلا وعاقبت بخیری باشه برامون برای یه زن سخته ولی من اینقدر شوهرم دوست دارم حاضرم زندگیم بدم فقط شوهرم سلامت باشه 

بگو چیکار میکنی من دارم دیوونه میشم کم کم

هیچی خواهر فقط حرص میخورم.بنظرم هیچی نگو فقط خودتو بد میکنی و اگه بفهمه خوشت نمیاد قایمکی میده پیش اومده برام ک میگم.فقط فقط از خودت نزن هرچی لازم داری بخر برا خودت و بچت کم نذار ک یکی دیگه برداره ببره