2777
2789
عنوان

شوهرم به پدرو مادرش خیلی کمک مالی میکنه درحالی که خودمون گرفتاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 51 پست

وای خدایا دقیقا شوهر من...پدر شوهرم ماشین سنگین عوض کرد قرض گذاشت توش موند بعد شوهرم ماشینمونو فروخت داد بهش ..منم اعتراض کردم گفت گناه دارن..باز قرض داشت هنوز ماشین سواری خودشونو فروختن..بعد شوهرم ۳۰ ملیون پول داد که یه پراید قسطی بردارن...خیلی سخته..مخصوصا اگه خودت شاغل باشی..من با کلی پس انداز ماشین خریده بودم..تازه اولش شوهرم نگفت میخوام بدم به بابام اولش گفت ماشبن بابام که مدل بالاتره رو برداریم..بعدش هم گفت ماشین باشه دستشون که پیاده نباشن ..همونم فروختن ‌..یکی به من راهکار بدهههههه

تو از نیازت نزن همین

اگه بگی فلان چیز لازم دارم چی جوابتو میده؟

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا دقیقا شوهر من...پدر شوهرم ماشین سنگین عوض کرد قرض گذاشت توش موند بعد شوهرم ماشینمونو فروخت ...

وای چقدر صبر داریییییییی

آفرین

هیچی از پس اندازت چیزی به شوهرت نگو

بگو همشو خرج میکنم

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
وای خدایا دقیقا شوهر من...پدر شوهرم ماشین سنگین عوض کرد قرض گذاشت توش موند بعد شوهرم ماشینمونو فروخت ...

البته من از چیزی نمیزنم...الان که فکر میکنم با خودم میگم گوشی خواستم گرفتم هرچی خواستم بیشترش اوکی بوده..حالا شایدم همین دست گرفتنا برکت میاره تو زندگی ادم❤️

نفقه پدر و مادر مثل نفقه همسره

اون در صورتیه که پدر و مادر درامدی نداشته باشن 

ایشون میگه پدرشوهرش وضعش خوبه، چه نفقه ای؟؟؟؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

والا تو خودت داری میرنجی از رفتار شوهرت بعد میگی یه چیزی بگید بگم که نرنجه 😑 بزار برنجه یه بار حالش ...

بابا میگم راصی نیستم ولی اهمیت نمیده.مرد خوبیه برا منم خرج میکنه ولی پولی که خودمون هم نیاز داریم برا پدر مادرش خرج میکنه

تو از نیازت نزن همین اگه بگی فلان چیز لازم دارم چی جوابتو میده؟

ببین درحد نیازای اولیه لباس و غذا چیزی کم نمیذاره ولی میخواستم یه وسیله برقی بخرم 10 تومن گفت نیاز نیست و الان ندارم و دعوا افتاد باهام درحالی که میدونه من ولخرج نیستم و تا اونجا که بشه نمیخرم چیز اضافه

اون در صورتیه که پدر و مادر درامدی نداشته باشن  ایشون میگه پدرشوهرش وضعش خوبه، چه نفقه ای؟؟؟؟& ...

ببینین من پدرم کشاورزه مغازه هم داره و شکر خدا درآمدش خوبه ولی بعضی وقتا من دیدم الکی ب داداشم میگه میخام برم فلان مراسم پول ندارم اوایل میگفتم شما ک داری میگفت ن بذار بده بدونه باید خودش بره وارد مراسمات بشه دو نفر بشناسنش

سلام عیدتون مبارک هر حرفی بزنی متهم میشی  فراموش کن چون همسرت عوض نمیشه  نیازات روبگو ...

دقیقا متهم میشم هربار که به خودشون رو انداختم که ما گرفتاریم قرضمونو اگه دارین بدین شوهرم باهام دعوا کرد