2777
2789
آخه میگفتن این لرمیت هست و لرمیت (همون برق گرفتگی) از علائمشه ،منم چشمام دوربینش یهو ضعیف شده زیرنوی ...

برای من انگار یه هاله سفید جلو چشم بود انگار یه توری سفید جلو چشمم کشیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببینید تاری دید یهویی باید باشه و اتفاقی مثلا یهو چشمتون خیلی ضعیف شه نه عزیزم برق گرفتگی تو صورت ...

آره عزیزم میدونم بیماری خیلی سختی نیست و باید همیشه دارو هارو سر وقت استفاده کنی و در کل باید بیشتر مراقب خودت باشی از اون لحاظ ترس ندارم اما استرسم واسه اینه که میخوام زودتر جوابش بیاد و مطمئن شم بعدشم که درمان اگه قطعی شد

من تا ده سال پیش موهای نسبتا خوبی داشتم، اما الان حدود ده ساله به شدت موهام خراب شده، خیلی وز شده، ...

چندتا پست بالاتر از پست خودتون گذاشتم درمان تقویت مو خانم ها را 

علاوه بر اون ها از شامپوهای طبیعی استفاده کنید اگه میتونید شانه عاج تهیه کنید با اون شانه کنید حتما از نوره طبیعی زرنیخ دار استفاده کنید برای از بین بردن موهای زائد، ناخن ها را تند تند کوتاه کنید حتما حداقل هفته ای یک بار ،انجیر بزار تو برنامه غذایی

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

منم مشکوک به ام اس هستم علائم داشتم و دکتر معاینه کرد بعدشم ازمایش و ام ار ای نوشت ازمایش خون دادم ا ...

دوستم مشکوک به ام اس بود ولی دکترادقیق تشخیص نمیدادن.آخرش یه پروفسوری تشخیص میاستنی گراویس داد. کنترلش رو از دست میداد یا فلج میشد به حدی که روسریش رو نمیتونست ببنده.کلی هم پیش پروفسوره درمان کرد ولی درمان نمیشد درست و حسابی.آخرش هم بهش گفت باید عمل کنی غده تیموست رو دربیاریم.شکرخدادوستم عمل نکرد.رفت از طریق طب سنتی پیگیر شد و خیلی جدی درمانش رو پیگیری کرد.الان دکترا مشهدقبول شده و خودش تنها میره اونجا و کلاساش رو شرکت میکنه😊حالش هم خیلی خوبه خدا رو شکر.شما هم یه سر برید ان شاالله براتون شفاباشه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

دوستم مشکوک به ام اس بود ولی دکترادقیق تشخیص نمیدادن.آخرش یه پروفسوری تشخیص میاستنی گراویس داد. کنتر ...

خداروشکر حال دوستتون خوبه

اما فعلا باید جواب ام ار ای رو ببینیم چی میشه شاید تشخیص ام اس دادن،اخه من علائمش رو دارم واقعا 

این بیماری میاستنی گراویس که گفتید هم شبیه ام اس هست درسته، من الان اولین بارم بود شنیدم اما به ام اس میخورم دکترمم به همین مشکوکه