2777
2789
خداروشکر حال دوستتون خوبه اما فعلا باید جواب ام ار ای رو ببینیم چی میشه شاید تشخیص ام اس دادن،اخه م ...

دوستای من کلکسیون بیمارین طفلیا.یکیشون ام اس داره.اوائل خیلی حالش بد بود بعد دیگه داروهاش رو قطع کرد رفت زیر نظر طب سنتی الهی شکر خیلی خوب شده.زیر نظر انجمن ام اس بود دیگه از اونجا دراومد.اینا رو میگم که نگران نشید.درمان داره. مخصوصا شما که هنوز اولشید راحتتر درمان میشید ان شاالله.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای من کلکسیون بیمارین طفلیا.یکیشون ام اس داره.اوائل خیلی حالش بد بود بعد دیگه داروهاش رو قطع کرد ...

ولی میگن اصلا نباید دارو رو قطع کرد باید در کنار طب سنتی دارو هارم ادامه داد چون خطرناکه ... من اینطور شنیدم

ن اینطور نیست بقیه درخواست دادن اومده برام 

چی بگم والا

امروز رفتم ام ار ای جوابشم اوردم یعنی همون عکسا 

تو ام ار ای خودتو داریش؟ چجوری بود که دکتر تشخیص داد

خیلی استرس دارم امروز میخوام برم دکتر نشون بدم

افسردگی 

تیرویید کم کار هاشیماتو

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ولی میگن اصلا نباید دارو رو قطع کرد باید در کنار طب سنتی دارو هارم ادامه داد چون خطرناکه ... من اینط ...

هرجور طبیبتون صلاح میدونن عزیزم.دوست من آمپولاشو گذاشت کنارخودش.خسته شده بود

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

چی بگم والا امروز رفتم ام ار ای جوابشم اوردم یعنی همون عکسا  تو ام ار ای خودتو داریش؟ چجوری ب ...

بله دارم ولی یادم‌نیست کجا‌گذاشتمش نگران نباش انقدرم استرس به خودت وارد نکن انشالله که اون نیست باشه هم دنیا هنوز ادامه داره 

بله دارم ولی یادم‌نیست کجا‌گذاشتمش نگران نباش انقدرم استرس به خودت وارد نکن انشالله که اون نیست باشه ...

الان از پیش دکتر اومدم،گفت ام اس ندارمو ام ار ای مشکلی نداره، فقط یه کوچولو دیسک گردن دارم

از یه طرف خوشحالم از یه طرفم من هنوز حالم خوب نیس و علائمش رو دارم... امیدوارم خوب بشم تا کامل نگرانیم برطرف شه 

هرجور طبیبتون صلاح میدونن عزیزم.دوست من آمپولاشو گذاشت کنارخودش.خسته شده بود

درسته

من جواب ازمایشمو نشون دکتر دادم خداروشکر گفت چیزی نیست مشکلی نداری ،امیدوارم علائمم دیگه ظاهر نشن و درست باشه

درسته من جواب ازمایشمو نشون دکتر دادم خداروشکر گفت چیزی نیست مشکلی نداری ،امیدوارم علائمم دیگه ظاهر ...

پس الحمدلله.ان شاالله سالم باشی عزیزم.خیلی خوشحال شدم.تو خوردن سردیجات یه مقدار مراعت کن و بیشتر چیزای گرم و تر رو بخور تا ان شاالله دیگه برات پیش نیاد.

پس الحمدلله.ان شاالله سالم باشی عزیزم.خیلی خوشحال شدم.تو خوردن سردیجات یه مقدار مراعت کن و بیشتر چیز ...

مرسی عزیزم  چشم

فکر کنم خودمم چیز سرد زیاد میخورم حالم بد میشه