خداروشکر حال دوستتون خوبه اما فعلا باید جواب ام ار ای رو ببینیم چی میشه شاید تشخیص ام اس دادن،اخه م ...
دوستای من کلکسیون بیمارین طفلیا.یکیشون ام اس داره.اوائل خیلی حالش بد بود بعد دیگه داروهاش رو قطع کرد رفت زیر نظر طب سنتی الهی شکر خیلی خوب شده.زیر نظر انجمن ام اس بود دیگه از اونجا دراومد.اینا رو میگم که نگران نشید.درمان داره. مخصوصا شما که هنوز اولشید راحتتر درمان میشید ان شاالله.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
ولی میگن اصلا نباید دارو رو قطع کرد باید در کنار طب سنتی دارو هارم ادامه داد چون خطرناکه ... من اینط ...
هرجور طبیبتون صلاح میدونن عزیزم.دوست من آمپولاشو گذاشت کنارخودش.خسته شده بود
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
درسته من جواب ازمایشمو نشون دکتر دادم خداروشکر گفت چیزی نیست مشکلی نداری ،امیدوارم علائمم دیگه ظاهر ...
پس الحمدلله.ان شاالله سالم باشی عزیزم.خیلی خوشحال شدم.تو خوردن سردیجات یه مقدار مراعت کن و بیشتر چیزای گرم و تر رو بخور تا ان شاالله دیگه برات پیش نیاد.