2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که میگرن شدیییید دارن باید بهتون بگم اگه بخواین با دکتر و دارو درمان بشین معلوم نیست تاکی زمان ببره درمان شید.حتی یکی دو سال طول بکشه شاید اما من تازگیا درد شدید شدید میگرن داشتم یعنی خیلی شدید با خوردن سیاه دانه  درمان شدم

اونایی که میگرن شدیییید دارن باید بهتون بگم اگه بخواین با دکتر و دارو درمان بشین معلوم نیست تاکی زما ...

البته میگرنها فرق داره  بسته به نوع میگرن درمانش هم فرق داره   بعضی به دلیل غلبه مزاج خاصیه   بعضی دلیلش معده ست  بعضی کبد و........

خیلی ها گفتن کولیت روده تک تک نتونستم بگم برای درمان کولیت روده  اگه با اسهال همراه داروی جامع ...

عزیزم راجب درمان کم حجمی مو جوش صورت هم میگین لطفا

چه مردانه کودکیهایم را پدری