2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه 

۳۸

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

من یک نفر را دیدم‌اینجور شده بود اومد پیش دکتر پیشه ور خیلی بهترشده بود . من برا کمرم می رفتم ولی اون گاهی روزا با من میومد عالی بود

عزیزم ما نمک سنگ زیاد داریم چون زیتون درست میکنیماگه خواستی میتونم برات بفرستم یا آدرس بدم بیای شمال ...

عزیزم من زیتونو گرفتم چون شور بود دو سه روز گذاشتم تو اب خالی نمکش بره ، من اب نمک و سرکه خوب نیست برام تو‌ چی بریزم زیتونو که خراب نشه؟

دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

عزیزم یه متخصص آسم و آلرژی حتما ببرش و یه تست آلرژی ازش بگیرن متوجه بشید دقیقا به چی حساسیت داره من تا یه مدت فکر میکردم  پسرم به لبنیات حساسیت داره بعد تست متوجه شدم فقط تخم مرغه

عزیزم میشه راجب علایم دو قطبی توضیح بدی منم هیلی داغونم نمیدونم شایدم دو قطبی باشم البته که پانیکم د ...

سرچ کن کامل متوجه میشی

مشاور خوب هم از موسسه ی طلیعه سلامت

دکتر الهام موسوی

شمارش و میتونی از گوگل بگیری

کلا از دوران کودکی برسی میکنه تا الان و بعد تشخیص میده بیماریت چیه و چه درمان هایی نیازه

انشاءالله که دو قطبی نباشه

چون درمان نداره

فقط میتونی با رفتار درمانی و دارو درمانی کنترلش کنی

عزیزم من زیتونو گرفتم چون شور بود دو سه روز گذاشتم تو اب خالی نمکش بره ، من اب نمک و سرکه خوب نیست ب ...

باید به همون مقداری که می‌خورید میذاشتی شیرین بشه  مقدارش زیاده ؟ فکر کنم الان نمک بزنی بهش شل بشه مگه اینکه نمک سنگ بذاری. غیر از این راه دیگ ای نداره ما خودمون هم همینطور کم کم شیرینش میکنیم . به مقداری که می‌خوایم بخوریم 

۳۲سال چندماهه فهمیدم سرطان سینه برام دعا کنید به مرگم راضی شدم از بس درد کشیدم طفلک بچم

خوب میشی عزیزم.چند نفر رو میشناسم با گرید بالا خوب شدن.منتها درمانش سخت و دردناکه.تحمل کن سلامتیت برمیگرده🤍🌺

خاهش میکنم . تا جایی که اطلاعات دارم راهنمایی میکنم . قرص گیاهیه . ترکیب هلیله سیاه و زرو و سنا

این داروها که تجویز می کنی به دوستان  بگید که مربوط به طب اسلامیه  چون عطاریها نمی شناسند  خیلیا هم به گوششون نخورده  بدتر سردرگم می شن  که حداقل بدونند از کجا سفارش بدن  شما که زحمت می کشی  راهنمایی می کنی