2777
2789
گفت پنیک درمان داره ؟؟؟ شما افکار منفی دارید ؟؟

به من گفت کنترل میشه درمان قطعی نداره 

و افکار منفی هم نه من کلا استرسی بودم و اولین بار دعوا کردم انقد فشار روم بود اینجوری شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه تا از دندونام کشیدنیه، باید ایمپلنت کنم، تو حاملگی دندونام خراب شد، موندم چه کار کنم، تصمیم د ...

وقتی پول نیست چیکار باید کرد؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
سلام خوبی عزیزم؟ قشنگم ی سوال  برای پانیک چه داروهایی بهت داده؟ من الان سیتالورامین مصرف میک ...

من آسنترا ۱۰۰ و آلپرازولام نیم موقع حمله میخورم.بی حسی دست و پا از علایم پانیک نه قرصا .کم کم خوب میشی.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

من شبکیه چشمم نازکه، دائم مگس پران دارم  لیزر هم میرم‌.کاریش نمیشه کرد دیگه شکر

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
من آسنترا ۱۰۰ و آلپرازولام نیم موقع حمله میخورم.بی حسی دست و پا از علایم پانیک نه قرصا .کم کم خوب می ...

اسنترا برا من ضعیف بود ۴ ماهی خوردم بعد تغییر داد

بیشتر بیقرار میشدم 

شما موقع هایی ک پانیک هم نمیشی بی حسی داری؟مثلا صبحا یا وقتایی ک یکم استرس میگیری 

بیشتر این مواقع بی حسی دارم

منم ۲۵سالمه ضعف شدید پا دارم  ۳سال پیش رفتم دکتر گفت مشکوکی به ام اس  کلی ازمایش و سی تی ...

این که بهش می گند ام اس در واقع همون ضعف مغز یا اعصابه! با تقویت مغز و اعصاب و همچنین کنترل اعراض نفسانی(منظور حرص و جوش نخوردن، استرس و هیجان نداشتن، فکر و خیالات منفی نکردن، فکر اتفاقاتی که هنوز رخ نداده نبودن و...) خیلی از مشکلات افرادی نظیر شما حل می شه.

نمیدونم باید بری یه متخصص خوب  ولی شنیدم میشه از یه قسمت پوست گرفتم زد به جایی که نداره

تو بیمارستان دولتی فاطمه زهرا ازین کارا زیاد میکنن مثلا یه قسمت پوست رو باد میکنن کم کم بزرگ بشه بعد بر میدارن جاهایی که لازمه میزارن و پیوند میکنن