این که بهش می گند ام اس در واقع همون ضعف مغز یا اعصابه! با تقویت مغز و اعصاب و همچنین کنترل اعراض نف ...
نه عزیزم همه چی هم درست نمیشه آرامش و استرس نداشتن خیلی به روند کمک میکنه درسته اما به صورت مداوم غلاف میلین مورد حمله سیستم عصبی قرار میگیره که با درمان و دارو از پیشرفتش جلوگیری یا روند بیماری رو کند تر میکنه
سلام جانم بله تحت درمانه ولی نتیجه نگرفتیم دکترش گفت تا عمرش این بیماری همراهش. این داروهای که میخور ...
دایی من کلا با همسرش زمین تا آسمون فرق داشتن ازدواج مناسبی نبود دایی هم داروها رو نمیخورد میگفت موهام میریزه همسرم گفته کچل بشی ازت جدا میشم این کارش باعث شد مریضیش شدید بشه آخر هم همسرش جدا شد. البته همسرش بعدا گفت موقع ازدواج به من نگفتن که بیماری داره. الان بیشتر از ۱۰ ساله که داییم مجرده. اما یه خانومی بود که همین بیماری رو داشت دو تا بچه هم داشت ولی شوهرش همیشه کنارش بود. الان هم که مجرده خودش یه جورایی مقصره پولداره اما به خودش نمیرسه مذهبی متعصب هم هست . هر کسی رو معرفی میکنیم هم میگه دلم نیست . انشالله شما زود زود خوب میشی حالا با ی ازدواج خوب یا هر طور که خدا مصلحت میدونه . اینم بگم داییم بعد جدایی خیلی اذیت شد با اینکه خیلی مغرور بود اما زنگ میزد همسرش و گریه میکرد در حسرت صدای دخترش بود اما بلاخره گذروند و چند سال بعد همسرش کلی خواهش کرد برگرده که دیگ داییم قبول نکرد .