موقع دستشویی خیلیییی اذیت میشم.افسردگی هم دارم خیلی وقته.
همچنین استفاده از نوره سنتی هفته ای یک بار در حمام در کل بدن. و پس از آن کل بدن رو ترکیب حنا و سدر به طور مساوی بگذارید به مدت ۵ دقیقه. روغن مالی ملاج سر با روغن گل نرگس برای رفع سودای سر و افسردگی بسیار خوبه.
آیدان ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی میسپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
سلام مشکل پرموی دارم همه بدنم پر مو هس برا یه زن خیلی بده پرموی میزنی میشی مثه جوجه تیغی نمیز ...
مشکل شما هورمون مردونتون بیشتر از حد هس فکر کنم درمان میشه
آیدان ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی میسپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
حدود چهار پنج سال دائم خونریزی و مشکل داشتم که گاهی کمتر بود گاهی شدید تر .حدود دوسه ساله که خاموش شده دارم هم دائم قرص و انمای آساکول میخوردم که از وقتی خاموش شده قرص فقط میخورم آساکول هم خیلی گرون شده مزالازین میخورم. نمیدونم فقط لطف خدا بود اما یکسال هم بود که متخصص طب سنتی هم در کنار درمان شیمیایی میرفتم و دائم جوشونده ها و عرقیجات گرم و آرام بخش میخوردم و پرهیز شدید کردم .الان ۷ ساله شیر و حبوبات و فلفل و اینا نخوردم