2777
2789
موقع دستشویی خیلیییی اذیت میشم.افسردگی هم دارم خیلی وقته.

همچنین استفاده از نوره سنتی هفته ای یک بار در حمام در کل بدن. و پس از آن کل بدن رو ترکیب حنا و سدر به طور مساوی بگذارید به مدت ۵ دقیقه. روغن مالی ملاج سر با روغن گل نرگس برای رفع سودای سر و افسردگی بسیار خوبه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لک نیست که کلا پوستش رفته به نظرت باجراحی خوب میشه اثلا امکان داره ممنون میشم جواب بدی

نمیدونم

باید بری یه متخصص خوب 

ولی شنیدم میشه از یه قسمت پوست گرفتم زد به جایی که نداره

یعنی به جز چرت و پرت و هذیون گفتن مثلا چه کارایی ممکنه بکنه ؟ میشه لطفا مثال بزنید  خیلی واجب ...

هرچیزی امکان داره

و این مهم نیست 

مهم اینه که بره دکتر و داروی مناسب بخوره و تشنج نکنه 

غذای سردو....هم نخوره 

سرطان روده دارم

با این حال آرامش دارم

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
سلام  مشکل پرموی دارم همه بدنم پر مو هس برا یه زن خیلی بده پرموی میزنی میشی مثه جوجه تیغی نمیز ...

مشکل شما هورمون مردونتون بیشتر از حد هس فکر کنم درمان میشه

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
معدم اسمم تیک عصبیم

شما اسمتون چیه؟

روماتیسم مفصلی دارم ۱۳ساله

به طب سنتی مراجعه کردید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چند سال داشتی؟  علائمت جی بود؟ چطوری خاموش شد؟

حدود چهار پنج سال دائم خونریزی و مشکل داشتم که گاهی کمتر بود گاهی شدید تر .حدود دوسه ساله که خاموش شده دارم هم دائم  قرص و انمای آساکول میخوردم که از وقتی خاموش شده قرص فقط میخورم آساکول هم خیلی گرون شده مزالازین میخورم. نمیدونم فقط لطف خدا بود اما یکسال هم بود که متخصص طب سنتی هم در کنار درمان شیمیایی میرفتم و دائم جوشونده ها و عرقیجات گرم و آرام بخش میخوردم و پرهیز شدید کردم .الان ۷ ساله شیر و حبوبات و فلفل و اینا نخوردم