عزیزم شما هم مراجعه کنید به طبیب سنتی یا اسلامی حاذق ان شاالله درمان میشید.کم کاری از سردی غده تیروییده عزیزم.گرم بشه درست میشه.یکی از درمانهایی که برای خودم تجویز کردن خوردن ماهی تازه با ادویه تند و یا هفته ای دو بار میگو بود.چیزای دیگه هم هست که اگر مراجعه کنید بهتر راهنماییتون میکنن ان شاالله.شفاباشه برات عزیزم🌷
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
یه بیماری دارم اما اسمش رو نمیدونم دکتر دوبار رفتم اما چیزی نفهمیدن
من مادرزادی یه دنده اضافه دارم تو سمت راست بدنم که اصلا دردی نداره خیلی راحت باهاش کنار اومدم اما ظاهرش خیلی زشته انگار از کنار شکمت یه استخون زده بیرون😐😫🥲
من کم کاری تیرویید هاشیموتو دارم و تا آخر عمرم باید قرص خارجی مصرف کنم اگه میشه آدرس دقیق و ش ...
دعای امام زمان پشتتون باشه عزیزم.کدوم شهرید؟
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
میگرن،تشنج،آسم،قلبم،و وقتی عصبی شم تعادلی رو رفتارم هرچی ب دستم برسه میشکنم با هرچی ک بتونم ب خودم آسیب میرسونم..
یه صلوات مهمونم میکنی به عشقم برسم؟مرسی..👣 _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،، ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶♀️🚬