واقعا؟ الان برامن فصلی نیس دیگه دائمی هست یعنی همیشه یه لیوان آبجو درس کنم بخورم؟یا هفتهای ماهی؟ اخ ...
عزیزم نمیدونم دائمی و غیر دائمی رو. اون ۳روز برای قبل از فصل گفت بهم. میخوای همون مثل من ۱۰ روز روزی ۳تا لیوان رو بخور. بعید بدونم ضرری داشته باشه بخور انشالله خوب میشی واقعا از خدامه خوب بشی چون خودم خیلی اذیت شدم
منم دارم خب چرا نمیخوری دارو؟واقعا میدونی چقدر کم کاری میتونه بد وخطرناک باشه؟ دارو چیزی نیس ک ...
چون آزمایشگاه تو یه شهر دیگس شهر خودم آزمایش تیروئید نداره و نمیدونم چنده با بچه کوچیکم سختمه برم آزمایش بدم صبح زود 😩علائمم ریزش مو ،خشکی پوست با اینکه جوش میزنه صورتم اما باز خشکه ،خستگی عصبی بودن ،و درد شبانه ساق پام ،میتونم بدون نسخه دکتر دارو بخورم تا وقتی که شرایط رو داشتم برم دکتر؟
چون آزمایشگاه تو یه شهر دیگس شهر خودم آزمایش تیروئید نداره و نمیدونم چنده با بچه کوچیکم سختمه برم آز ...
اره دیگه قبلا آزمایش دادی و میدونی هاشیموتو داری؟اگه مطمئنی بله قرص ۱۰۰ رو شروع کن سه ماه بخور هرروز یه دونه بجز یه روز. صبح زود تانیم ساعت بعدش نبایدصبونه بخوری .بعده سه ماه اگه دیدی علائمت کم شده قرص ۵۰ رو بخور یا قبلش آزمایش بده اگه دیدی نرمال شده ۵۰ رو شروع کن بخور طبق همون منوال
مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه