2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم دارم با استرس تشدید میشه.

اره توجه کردم استرس ک میگیرم انگار یه طوفانی تو روده هام میفته هی میچرخه انگار یه چیزی از اینور رودم میره اونور قشنگ حس میکنم 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
دکتر  فوق تخصص  گوارش نرفتی؟ کدوم شهر هستی؟ یه مدت که باهاش مدارا کنی بهتر میشی  &nbs ...

چرا بابا رفتم هر راهی ک هر کی گفتو امتحان کردم فقط خوب شم خیلی مدارا کردم دیگه خسته شدم

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
دو بار نمونه برداری کردم لووتیروکسین میخورم 

دکتری بهم گفت جدیدا مشخص شده این دارو تاثیری روی نود نداره منم دیگه الان ۵ساله نخوردمش ولی پارسال سونو رفتم گفت بزرگتر نشدن

ندارم
منم باید دندونام ارتودنسی کنم ولی میدم حالا حالا نمیتونم 💔

انشاالله که به همین زودی جور میشه انجامش میدی 

دندونپزشکی متاسفانه خیلی گرونه خدا لعنتشون کنه ایشااله

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
عزیزم اینا برای تنبلی تخمدان هم جواب میده؟

بله .

حتما.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
دونه دونه شروع شد یا یهو پسر منم ۱۰سالشه ۱ساله از وسط سرش شروع به سفید شدن کرده خیلی نگرانم

لبنیات رو براش قط کن خودش محو میشه .

مخصوصا شیر.

و هلیله سیاه بده بخوره.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
همه ی کیست‌ها دفع میشه؟

بله تا درمان کامل باید استفاده کنی.

منم کیست تخمدان دارم بگیرید لطفا

ژل رحمی 

اذخر با تباشیر.

حجامت.

دوسین .

میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید  یا اینکه همینجا توضیح بدید برا کیست شکلاتی بهتره چیکار ...

همینایی که گفتم تو پست بالایی گذاشتم