من وقتی سلکوکسیب میخورم خوبم ولی میترسم زیاد بخورم چون مسکنه بنظرت بخورم
باید با دکتر روماتولوژیست مشورت کنی
ملوکسیکام هم مسکنه من میخورم اما با نظر دکترم ادامه میدم چون وقتی قطعش میکنه بصورت شدید دردام شروع میشه این سری آزمایش بیماری بهجت دادم دکتر شک داره به این بیماری
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما با خوردن داروها بهتر نشدین الانم دارو میخوری در چ وضعی هستی
من خیلی زندگیم تنش داره و این تنشها بیماریمو بدتر میکنه از لحاظ اعصاب باید آروم باشم که مریضی وارد فاز خاموش بشه من انقدر هر شب گریه میکنم که آرامشی نمونده برام
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
کاش برا شقاق هم من رو راهنمایی می کردید تازه سرطان سینه ام رو عمل کردم و بلافاصله بعد از عمل گرفتار ...
عزیز دلم عمل کردی؟ نگران بودی کلی اونروز دعات کردم الان خوبی نوع توده مشخص شد؟چقدر برداشتن؟
من خیلی زندگیم تنش داره و این تنشها بیماریمو بدتر میکنه از لحاظ اعصاب باید آروم باشم که مریضی وارد ف ...
تنشات نمیشه کم کنی چون دکتر بهم گفت استرس ناراحتی برات سمه من از استرس ناراحتی اینجور شدم الان استرسام کم کردم زندگی رو بیخیال شدم چون مریضم رو جام دیگه گزفتاریام فراموش کردم