2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زالو در مانی نه ولی دوبار حجامت کردم 

کارای خیلی خوبی هم انجام دادی که مهربون.مقاومت کن تا خدا شفابده ان شاالله.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

پشت گردنم ی توده ست قد نخود کوچیک

یک ساله هست 

دردم نمیکنه ولی حرکت میکنه زیر پوست 

دکترم ی بار رفتم متخصصم بود معاینه کرد گفت جوشه گفتم ۷ ۸ ماهه هست گفت باشه چیز مهمی نیست😑

گفتم سونو بنویس گفت نیاز نیست

ولی گاهی میره رو مخم که نکنه سرطانه😑😑😑😂

باید برم ی دکتر دیگه تا خیالم راحت شه

کف دست و پام عرق میکنه خیلی وقتا الان باز کمتر شده بچگی شدیدتر بود 

امیدوارم همه اونا که بیمارن مخصوصا بیماریهای صعب العلاج خیلی زودتر عافیت و سلامت کامل پیدا کنن

واقعا سخته بیماری

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

برو طب اسلامی برای درمان ام اس  خرفه مصرف کن روزی یک مشت  گزنه زعفران خیلی خوبه برات&nb ...

ممنونم از لطف شما ولی اعتقادی به طب اسلامی ندارم 

توی مرکزی که میرم مریض های زیادی دیدم که با طب سنتی پیش رفتن و بیماریشون پیشرفت وحشتناکی داشته و آسیب دیدن 

آره تو ام اس بیشتر روحیه مهمه و فکر نکردن به هیچی و ورزش با این چیزا کلا دارو هم لازم نداری ما تو فا ...

دقیقا اسمش از خودش ترسناک‌تره 

نمیگم‌راحته من الان بک شب در میون آمپول میزنم البته بنده تشنج فوکال هم دارم 

دیابت

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تورو خدا کسی میدونه برا دیسک گردن چیکارکنیم؟ میزنه به کتفم خیلی درد میکشم پشت سرمم درد میکنه😢

برو پیش کسانی که اعمال یداوی انجام میدن.طب سنتیا یا اسلامیا. تا گرفتگیهای فیله های دوطرف ستون فقرات گردنت یا مهره هات  رو برات آزاد کنن. پیش یه طبیب هم برو شاید برات حجامت تجویز کنه که اونم عالیه.اگر رفتی عکس اگر از گردنت گرفتی ببر و حتما بگو درچه حد دیسکت بیرون زده

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

میگرن  سینوزیت تنگی نفس استرس و سر منشأ تمام بیماری هام کولیت رودم ک قراره جونم با اون ب لب ...

پسر منم کولیت داره دیشب با چه دل درد و خونریزی خوابید بچممم مادرش بمیره 

چکار میشه کرد این بیماری وحشی رو 😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😫😫😫

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....