2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چ قستمای از روده تون رو گرفته بود

این بیماری فقط باید بادارو کنترل شه و بعضی موادغذایی و نخورد یا کم خورد... ولی اگگگگگگگگ دارونخوره آدم تماما زخم میگیره روده رو و باید کلا برش داری 

[QUOTE=286991359]منم صرف دارم شما ازدواج کردی؟ دکتر بهت نگفته خوب میشی یا ن؟[/QQU من پسرم مریضی صرح ...

منظورتون صرعه؟

یکی از اقوام ما داشت البته دختر بود قرصاشو به موقع میخوره هیچ چیزی هم نمیشه الانم ازدواج کرده یکساله شوهرش عاشقانه دوسش داره

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
نه تو تصادف صورتم له شده 

ممکنه صورت تون درست بشه عزیزم ماساژ درمانی رفتین؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تنبلی تخمدان به نظرم بدترین درد چون همیشه چشم انتظارشی که پریود بشی 😭😭

چشم انتظاری خیییلی بده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بله زخم روده هم میگن  ترشح مخاط و خون دلپیچه و نفخ از ۶ ماه پیش شروع شده فط ۵۰ روز خاموش ب ...

وقتی میگین کولیت یعنی فقط التهاب روده و بیماریتون مشخص نمیشه 

شما کولیت اولسراتیو دارین که از دسته ی ‌IBD هاست و بیماری سختی هست. تحت نظر فوق گوارش و زنان باشین حتما برای بیماریتون 

برای جنینتون مشکلی ایجاد نمیکنه و اکثر افراد مبتلا حالی بدون عارضه دارن نگران نباشین

سینکینزی (فلج شدن صورت)  میخندم چشم راستم جم میشه ،غذای ترش بخورم و سفت از چشمم اشک می یاد &n ...

فیزیوتراپی صورت برو مشورت کن با دکتر انشالله خوب میشی

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
الهی بگردم ، غصع نخوریا ، مامان منم سرطان داره ولی حالش خیلی خوبع

خدانکنه

نه غصه رو بخاطر چیزا دیگه خوردم سرطان که چیزی نی😅اخی.ایشالا سالم و سلامت باشه و کنارت باشه

من کم کاری تیروئید دا رومصرف میکنم دوازده ساله

خوب نشدی ۱۲ ساله؟؟؟؟من  سه ماهه فهمیدم کم کاری تیروئید دارم ولی اطلاعی راجبش ندارم فکر میکنم چیز مهمی نیست۱۱.۸ بود بعد دوماه دارو مصرف کردن شد نیم،خیلی خوب اومد پایین بنظرم،چند روز دیگه باید آزمایشاتمو تکرار کنم،برای شما عددش چنده؟؟چ عوارضی داره؟چی راجبش میدونی کلا؟؟؟

از ترس و اضطراب بیش از حد میاد و دچار حمله عصبی میشی طوری که دیگه میگی الان میمیرم

رفتم روانپزشک دارو داد.تو هم برو

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀