تنشات نمیشه کم کنی چون دکتر بهم گفت استرس ناراحتی برات سمه من از استرس ناراحتی اینجور شدم الان استرس ...
هر روز شرایط زندگیم داره بدتر میشه اصلا آرامش ندارم
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
کاش میتونستم کلی دارم رو خودم کار میکنم نمیشه که نمیشه
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
اسی منم کولیت روده داشتم سه سال درگیرش بودم دکتر میرفتم تا زمانی که دارو میخوردم خوب بود تا تموم میشدن دوباره شروع میشد،چندتا دکتر عوض کردم همشون میگفتن تا اخر عمرت همینجوری میمونی،ولی رفتم طب سنتی جواب داد،3ماه دارو استفاده کرده
دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..
عزیز دلم عمل کردی؟ نگران بودی کلی اونروز دعات کردم الان خوبی نوع توده مشخص شد؟چقدر برداشتن؟
مممنونم مهربان بله عمل شدم ۶ ساعت عملم طول کشید تا متوجه شدن چکار باید بکنن خدا بهم رحم کرد و تمام سینه ام رو برنداشتند اما هنوز جواب پاتولوژی نیامده الان دارم نقاهت رو میگذرونم🌹
لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
من دیگه مریضم از صبح تاشب افتادم بیحالم جونی ندارم دیگه مشکلات از یادم رفته
برو دکتر روماتولژیست خوب مطمئنم دردات آرومتر میشه
مممنونم مهربان بله عمل شدم ۶ ساعت عملم طول کشید تا متوجه شدن چکار باید بکنن خدا بهم رحم کرد و تمام س ...
انشالله که زودتر خوب بشی عزیز دلم
همیشه تو ذهنمی و کلی دعات میکنم
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من کهیره آژیوادما وکهیر بدن کخیلی میسوزه میخاره شب تاصبح بیدارم اینم میگن مربوط به روماتیسمت هس اگر ...
انشالله به درمان خوب پیدا کنی من کل سرم پسوریازیس هست زخمهای شدید صدفی که وقتی متوتروکسات خوردم پوست ریزیش قطع شد و خارشش افتاد