2777
2789
واقعا؟؟؟ کجا انجام میده ؟

این تاپیکو کامل بخون عزیزم 👇

دندانپزشکی رایگان

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا رایگانه من یه دندونم همش خونریزی داره دکتر گف باید بکشمش ۸۰۰ میگیره دندونمو بکشه مام الان وضع ما ...

این تاپیکو کامل بخون عزیزم 👇

دندانپزشکی رایگان

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بیماری تیروئید

مشکل شنوایی 

و مشکل بینایی خفیف 

ولی با مشکل شنواییم کنار نیومدم 💔🥀 همش دنبال راه درمانم آخه کدوم مردی زن کر می خواد 😭

ولی با اون دوتا کنار اومدم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
سلام عزیزم میشه برا منم یه راه درمان بگی چندین ساله همش خلط پشت گلو دارم اصلا یه روزم نیست که نباشه ...

نمیدونم مقلد کدوم مرجع هستید اما طبق فتوای آقای سیستانی اگر خلط داخل فضای دهان بیاد و اونو فرو ببرید روزه باطل نمیشه،،، مثلا اگر شما مقلد رهبر باشید، چون در این موضوع احتیاط واجب دارن و فرو بردن خلط از نظر ایشون روزه رو باطل میکنه ، میتونید از فتوای یک مجتهد دیگه استفاده کنید 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
باد معده و روده غیر قابل کنترل درمان هم کردم ولی بی فایده یا شاید هم سندرم روده تحریک پذیر دیس ...

عزیزم میشه راجب علایم دو قطبی توضیح بدی منم هیلی داغونم نمیدونم شایدم دو قطبی باشم البته که پانیکم دلرم 

وسواس فکری چندسالی میشه روانیم کرده ینی دلم نمیخواد با کسی حتی حرف بزنم.

مشکل سیستم ایمنی...تا ابد هست و خواهد بود...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

کم کاری تیروئید از نوع هاشیموتو 

فشار خون بالا 

اگزما

پسوریازیس 

تپش قلب 

ریزش مو، بیماری نمیدونم اینو ولی شدیدا رو اعصابم اثر گذاشته 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

سندروم روده تحریک پذیر دارم امونمو بریده

کم کاری تیروئید..

میگرن..

ریزش مو.

عینک مزخرف

آسمم رو هم که یادم رفته بود

و بدتر از همش استرس و افسردگی و مشکلات روحی...

به هرحال خدارو شکر...

ولی شما دعام کنید💔