2777
2789
افسردگی دوقطبی که هیچوقت خوب نمیشه و فقط با دارو کنترل میشه روماتیسم که فقط کنترل میشه و خوب نمیشه& ...

دو قطبی تون در چه حده؟

اذیت نمی شین؟

خدایا خوشبختی کنار  همسرم و دخترم رو ازت طلب می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اول بهمن نزدیک یک هفته سرگیجه چرخشی داشتم ،،،،بعد دکتر نرفتم ،،کم کم بهترشدم😶الان یه مدته همش ا ...

قطعا فقر آهن داری...یک مدت آهن مصرف کن..ذخیره ی آهن بدنت هم پایینه.(, فریتین خون نباید زیر سی باشه)...سه ماه قرص سیدرال بخور

۴ تا رو  باید عصب کشی کنم ۵ تا هم کشیدم باید پروتز بزارم حدود ۴۰ تومن میشه خیلی داغونم نه هزارت ...

الهی منم یه مدت همین جور بودم خیلی سخت بود ولی پولش به هر زور و سختی بود جور شد

امید داشته باش

الانم حداقل سعی کن مسواک که میزنی بعدش یه دور هم با اب نمک مسواک بزن که دندونات کمتر خراب بشه چون خمیر دندون خودش قند داره و دندون رو خراب می کنه 

و اگه دندون درد داشتی پودر دارچین بزن اولش می سوزونه اما بعد اثر فوق العاده ای داره حتی شده که ریشه دندون لق رو محکم کرده 

وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

از کی دو قطبی دارید؟

در چه حده؟

چه طور شروع شد؟

خدایا خوشبختی کنار  همسرم و دخترم رو ازت طلب می کنم