2777
2789
عزیزم مرسی از راه کارت ولی همه راه هارو رفتم کاهو شیر گرم گل گاو زبون طب سنتی همش بی فایده بوده مشکل ...

پس حتما صفراتون بالاست حتما مراجعه حضوری داشته باشید به نمایندگی طب اسلامی شهرتون 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوشام عفونت میکنه آب انگار تو داخل گوشم حرکت میکنه سرگیجه و تهوع میاره میرم دکترای گوش آنتی بیوتی ...

شب تا صبح  پنبه بزار داخل هر دوگوش برای درمان عفونت گوش

دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

واای دختر منم داره الان دوسالشه هیچ بهبودی پیدانکرده خیلی نگرانم همش در حال چرب کردن بدنش هستم ولی بازم خشکه😔

خداخودش کمکمون کنه

صفرای بالا با چه چیزی درمان میشه ؟اطلاعی دارید؟

باید حضوری برید چون من مطمئن نیستم که صفرای بالاست 

ولی بهترین درمان صفرا خرفه است و داروی صفرابر و سردکننده  ترشیجات و آلو آب خنک وضو وغسل و آب بازی کردن کاسنی گل سرخ و گلابی و....

سلام لطف کن جواب منو هم بده بزرگوار

ده ساله همه بدنم خارش داره مخصوصا پشت گوشام،کمرم،بازوهام،همین قسمتا شده مثل پوست کرگدن دیگه خسته شدم،موقع عصبانیت،یا اگه گرمی بخورم بیشتر میشه،خیلی دکتر طب سنتی رفتم،من دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم زیادی وقت بزارم،یه روش آسون نیست معجزه کنه منم راحت بشم؟؟؟؟؟؟

وسواس 

آسیب دنبالچه...از ۸ سال پیش در اثر ضربه فاصله افتاد و جابجا شد، دنده ها و کمرم هم آسیب دید 

سرم ضربه بدی خورده ۸ سال پیش و همیشه درد داشت تا دو سال گذشته که ی کم بهتره 

بدن درد در اثر رطوبت هوا😑

دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

دختر منم داشت و بهش لبنیات ندادم 

تازگی که علاقمند شد ب شیر 

بدون لاکتوز میدم خوبه و مشکلی پیش نمیاد 

سلام لطف کن جواب منو هم بده بزرگوار ده ساله همه بدنم خارش داره مخصوصا پشت گوشام،کمرم،بازوهام،همین ق ...

حضوری مراجعه کنید به نماینده طب اسلامی بهتره ولی فعلا داروی صاف کننده خون مصرف کن حجامت عام با تدابیر طب اسلامی انجام بده خرفه مصرف کن و دم کرده کاسنی