2777
2789

بچه ها کی سندروم روده تحریک پذیر داره هر کی درمانشو میدونه توروخدا بگه دکترم رفتم فایده نداره میگن بخاطر استرسه و اینا همش ببخشید یبوست یااسهالم روده هام همش صدا میده یکی میگی سردی میکنی برو گرمی بخور خوب میشی یکی میگه از استرسه استرستو کنترل کن خوب میشی یکی میگه نافت افتاده برو نافتو بنداز رفتم اما خوب نشدم یکی میگه سندروم قبل از قاعدگی داری نمیدونم چیکار کنم همه چی نمیتونم بخورم هرجا میرم فقط فکرم اینه سرویسشون کجاست این موضوع واقعا خیلی غمگین و افسردم کرده حسرت این مونده پاشم برم جایی فقط با خیاله راحت غذا بخورم خیلی چیزارو نمیتونم بخورم گاهی میگم کاش سرطان میگرفتم بجایه این دیگه خسته شدم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید ...

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

اگزما دور لب سه ساله باهامه دارم دیوونه میشم همیشه لبهام خارش وسوزش داره نه پماد ن امپول هیچی اثر نمیکنه

بارداریم هم بیشتر عود کرده خواهشا هرکی راه حلی داره دریغ نکنه

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۲سال چندماهه فهمیدم سرطان سینه برام دعا کنید به مرگم راضی شدم از بس درد کشیدم طفلک بچم

عزیزم سرطان سینه قابل درمانترین سرطان تو دنیاست بخاطر بچت روحیتو حفظ کن ان شاءالله که سلامتی کاملتو بدست بیاری.. برات حمد خوندم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

بچه ها کی سندروم روده تحریک پذیر داره هر کی درمانشو میدونه توروخدا بگه دکترم رفتم فایده نداره میگن ب ...

عزیزم من بعد زایمان قبلیم اینجوری شدم یبوست شدید همراه باشقاق مقعدی و خونریزی ودرد

رفتم یه متخصص خدا خیرش بده یه قرص داد یادم نمیاد اسمش چی بود کپسول قهوه ای رنگی بود و خوبم کرد،خدا روشکر 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
نمیخوام اسمشو بگم... بیماری هس ک مربوط به روح و روانه ولی ب نظرم بیماری نیس :)))) ۴ ساله باهامه

مازوخیسم؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بچه ها کی سندروم روده تحریک پذیر داره هر کی درمانشو میدونه توروخدا بگه دکترم رفتم فایده نداره میگن ب ...

عزیزم  باهاش باید کنار بیایی  شیر    وقهوه  برای من سم هست وسالهاست نمیخورم  فوق العده به سرما  شکمم حساس هست  موقع ظرف شستن نباید لباست خیس بشه  استرس نداشته باشی خلاصه  دارو خاص نداره بیشتر باید ببینی له چی حساس هست  پیتزا نمیخورم   به خاطر پنیر  غذای مونده  کنسرو  دیگه بعد از این سالها دستم اومده چی نخورم

یه مدت دارو میخوررم که هرچی جلوتر میرفتم التهابم بیشتر میشد و بدنم بیشتر پف میکرد دیگه دکترم گفت اگه ...

شما طب سنتی پیش. کی رفتین میشه ادرس یا شماره تلفنش بدین ممنون منم اینجور بکساله رو جا هستم

من کف هردو پام هم پاشنه هم سینه پا ترک برداشته و خشکه خیلی ساله از بچگی داشتم یسری رفتم دکتر گفت پسو ...

من دستام خون ازشون چکه میکرد نمیدونم طب اسلامی هست یا سنتی الهی شکر کاملا برطرف شد