2777
2789
ممنونم از لطف شما ولی اعتقادی به طب اسلامی ندارم  توی مرکزی که میرم مریض های زیادی دیدم که با ...

عزیزم دوست من ام اس پیشرفته داشت با طب سنتی اونقدر بهترشد که دیگه از انجمن ام اس بیرون اومد.شاید ضرر نداشته باشه پیش یه طبیب حاذق برید.متاسفانه بعضیا یه دوره میگذرونن میرن شروع به درمان میکنن.درهر صورت تصمیم با شماست.ان شاالله خدا براتون بهترینها رو رقم بزنه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون بیماریت شدت گرفته باید به مدت طولانی رعایت تغذیه ایتو انجام بدی.میدونم خیلی سخته چون عادت ...

قربونت برم عزیزم ممنون از راهنماییت تغذیه خیلی مهمه میدونم  ولی رعایت کردنشم سخته

میگرن  سینوزیت تنگی نفس استرس و سر منشأ تمام بیماری هام کولیت رودم ک قراره جونم با اون ب لب ...

سردی بدنتون بالاست عزیزم.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

کولیت روده کشنده است؟  اصلا بهبود یافتنی نیست؟ سه ماهه فهمیدم به شدت نگرانم الان در اوج عود هست ...

نه فدااااات بشم حتما درخواستم رو قبول کن ....تا با هم حرف بزنیم

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
قربونت برم عزیزم ممنون از راهنماییت تغذیه خیلی مهمه میدونم  ولی رعایت کردنشم سخته

خواهش میکنم.من که دارم راهکار میدم با رعایت کردنش کاملا آشنام ها😄سال اول گریه میفتادم که چی باید بخورم پس😄😄😄😄ولی دیگه خودمم رفتم یکم یاد گرفتم تابتونم به خودم کمک کنم و الان دیگه خیلی بهترمیتونم مدیریت کنم و سبک تغذیه ام جزء عادی زندگیم شده تقریبا.البته خلاف خوری هم میکنم هراز گاهی😅😅😅خداشفابده عزیزم

واسه دیسک کمرتون چی کار کردین ؟ من سه ساله درگیرشم دو تا دیسک اخرمم درگیره میشه بگین چه راهکارایی رو ...

هیچی گلم 🤷‍♀️تازه مجردم  

زیاد نمیتونم بشینم  وزیاد هم نمیتونم راه برم .فقط دکتر گفت  رعایت کن اونم رعایت نمیکنم

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

پسر منم کولیت داره دیشب با چه دل درد و خونریزی خوابید بچممم مادرش بمیره  چکار میشه کرد این بیم ...

خونریزی چی ؟؟

اگه مدفوع بچه ت خونی حساسیت به پروتیین گاوی داره باید شیر مخصوص بخوره 

یه لاغری شدید باهامه چند ساله دکتر رفتم آزمایش دادم نفهمیدم چه مشکلی دارم یعنی چیزی نشون نداد.اسم دا ...

لاغری شدید معمولا از گرما و خشکی زیاد بدن یا سرما و خشکی زیاد بدن هست.باید اونو درمان کنی

میشه بگین چیکار کرد 

باید برید پیش طبیب حاذق وکاربلد تا طبق مزاجتون بگه چیکارکنید. 

یاصفرا هست یا سودا که کبد به شدت خشک میشه واگزما میشه باید خشکی برطرف بشه اما تشخیصش باطبیبه

حساسیت شدیدم هرفصلی ابریزش بینی دارم😔 اگزما پوستی  مشکل های رحمی حوصلم نمیشه توصیحش بدم 😐 ...

سودای بدنت بالاست عزیزم.بریدپیش یه طبیب طب سنتی درمان کنید و درمانتون رو هم پیشنهادمیکنم جدی بگیرید.یکم شاید خوب شدن کامل زمانبرباشه اما ارزش داره