دیروز جامع چیه؟ برای قطع خونریزی و مخاط چی مصرف کنم؟
من خودم کولیت دارم دکتر بم گفته بود روزی ۶ تا مزالازین بخورم من از همون چند روز اول روزی سه بعدشم نزدیک چهار ساله روزی ۲ میخورم خداروشکر فعلن خوبم فقط بعد از غذا پودر هسته انار میخورم
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑
کولیت روده کشنده است؟ اصلا بهبود یافتنی نیست؟ سه ماهه فهمیدم به شدت نگرانم الان در اوج عود هست ...
نه کشنده نیست ولی درمان کامل نداره با دارو کنترل میشه... مثلا داروها تااخر عمر باهاته... اگه دکتر نری و دارو هارو نخوری اره خطرناک میشه... من التخاب روده دارم... باید مرتب دارو بخورم و قطع نشه.. دکترم میگه این بیماری اگ درمان نشه مثه یه سگ هار تمام جونتو میجوه
شوک عصبی بهم دست میده دستم شروع میکنه به گزگز کردن و حالت خشک شدن مثلا انگشتام بی اختیار مشت میشن و من نمیتونم بازشون کنم و عرق سرد میکنم دور لبم گز گز میکنه و انگار لکنت میگیرم نمیتونم خوب حرف بزنم تا الان سه بار اینطوری شدم😑
۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️