2777
2789
برای معده  ۳ واحد نمک کوهی  و یک واحد اویشن قاطی کن و همیشه تو غذاهات و سر سفره استفاده ک ...

عزیزم من خارپاشنه دارم بیشترازیک ماهه درد امانم بریده .کفش وصندل طبی هم خریدم ولی بیتاثیره .اگه درمان خونگیش میدونی  بگو😔

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم بهترم خداروشکر ،قرص گلای وانس مصرف کردم،برا تنبلی باید ورزشهایی ک شکم و لگن رو درگیر میکنه ...

سلاام

من خیلی جوش صورت دارم وpcodهستم 

روی سینه و بازوهامو صورتمه وحشتناک شدم 

نا امیدم اخه خوب نمیشه نمیدونم چکار کنم😭😭

همیشه خدا دندون درد یکیشو درست میکنم بعدی درد میگیره جنس دندونام افتضاحه زخم معدمم این روزا بدتر شده

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
ان شاءلله بزودی بهتر بشی .. عزیزم مگه ماستیت بیماری موندگاریه ؟؟اخه من دو سال پیش داشتم عمل کردم بهت ...

منم بعضی وقتها اذیت میشم

من بعداز عملم دوباره به اندازه یه گردو ورم کرد

دکتر گفت باید بسازی باهاش چون احتمال عود بازم هست

ایشالله خدا بهتون سلامتی بده

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
دیروز جامع چیه؟  برای قطع خونریزی و مخاط چی مصرف کنم؟

من خودم کولیت دارم دکتر بم گفته بود روزی ۶ تا مزالازین بخورم من از همون چند روز اول روزی سه بعدشم نزدیک چهار ساله روزی ۲ میخورم خداروشکر فعلن خوبم  فقط بعد از غذا پودر هسته انار میخورم

دندونام همیشه ی خدا درد میکنه همیشه مثلا یکیشو درست میکنم یکی دیگش خراب میشه  فکمم مشکل داره اصلا نمی دونم چرا 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
کولیت روده کشنده است؟  اصلا بهبود یافتنی نیست؟ سه ماهه فهمیدم به شدت نگرانم الان در اوج عود هست ...

نه کشنده نیست ولی درمان کامل نداره با دارو کنترل میشه... مثلا داروها تااخر عمر باهاته... اگه دکتر نری و دارو هارو نخوری اره خطرناک میشه... من التخاب روده دارم... باید مرتب دارو بخورم و قطع نشه.. دکترم میگه این بیماری اگ درمان نشه مثه یه سگ هار تمام جونتو میجوه 

از بچگی مشکل معده !!!

وقتی هم استرس شدید بگیرم

شوک عصبی بهم دست میده دستم شروع می‌کنه به گزگز کردن و حالت خشک شدن مثلا انگشتام بی اختیار مشت میشن و من نمیتونم بازشون کنم و عرق سرد میکنم دور لبم گز گز می‌کنه و انگار لکنت میگیرم نمیتونم خوب حرف بزنم تا الان سه بار اینطوری شدم😑

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️