2777
2789
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

شاید عفونت لنفاوی باشه.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
یبار رفتم ی چیزای گفت ک اصلا با معده من سازگاری نداشت 🤷‍♀️ دیگه ادامه ندادم

بله متاسفانه بعضیاشون عرقیجات و مایعات زیاد میدن که با معده بلغمی سازگاری نداره.اگرطب اسلامی برید دارو خشک میدن که خوردنش راحتتره.درهرصورت هرجور خودتون تشخیص میدید خواهرم.خداشفابده ان شاالله

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم تاپیکای منفی نزنین اینحوری باخوندم کامنتاحالم بدشدمن وسواس فکری دارم الان فک میکنم همه مریضیارودارم

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

[QUOTE=286991359]منم صرف دارم شما ازدواج کردی؟ دکتر بهت نگفته خوب میشی یا ن؟[/QQU من پسرم مریضی صرح داره نزدیک به ۱۴ ساله ۴ نمونه دارو میخوره البته پشت کنکور ی بود استرس زیاد زیاد تشنجی شود دکتر گفت ازدواج کردی خوب میشی ولی متاسفانه هرجا میریم باشنیدن بیماری صرح جواب نه میدن

کولیت اولسراتیو منظورتونه؟ علائمتون چیه و از کی شروع شده؟ 

بله زخم روده هم میگن 

ترشح مخاط و خون دلپیچه و نفخ

از ۶ ماه پیش شروع شده فط ۵۰ روز خاموش بود در ماه ششم بارداری ام عود کرده و خاموش نمیشه 

میترسم ضرری به جنین داشته باشه 

شما چ قستمای از روده تون رو گرفته بود

والا من سال نودوپنج سنی نداشتم اسهالل خونی داشتم شدیددددددددددد شدیددددددد بعد رومم نمیشد ب خانواده بگم تا چندوقت تحمل کردم دل دردشدید وخونریزی.. ولی لاغرشده بودم دیه رفتم کولونوسکپی گفت که التهاب روده اولسرو دارم... والا نگفت چندجاش زخمه ینی نپرسیدم کلا... مزالازین داد و تا الان دارم میخورم هرروز... حالمو بهم میزنن دیگه... یه چندمدت استفاده نکردم دوباره برگشت شدید