یبار رفتم ی چیزای گفت ک اصلا با معده من سازگاری نداشت 🤷♀️ دیگه ادامه ندادم
بله متاسفانه بعضیاشون عرقیجات و مایعات زیاد میدن که با معده بلغمی سازگاری نداره.اگرطب اسلامی برید دارو خشک میدن که خوردنش راحتتره.درهرصورت هرجور خودتون تشخیص میدید خواهرم.خداشفابده ان شاالله
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
[QUOTE=286991359]منم صرف دارم شما ازدواج کردی؟ دکتر بهت نگفته خوب میشی یا ن؟[/QQU من پسرم مریضی صرح داره نزدیک به ۱۴ ساله ۴ نمونه دارو میخوره البته پشت کنکور ی بود استرس زیاد زیاد تشنجی شود دکتر گفت ازدواج کردی خوب میشی ولی متاسفانه هرجا میریم باشنیدن بیماری صرح جواب نه میدن
والا من سال نودوپنج سنی نداشتم اسهالل خونی داشتم شدیددددددددددد شدیددددددد بعد رومم نمیشد ب خانواده بگم تا چندوقت تحمل کردم دل دردشدید وخونریزی.. ولی لاغرشده بودم دیه رفتم کولونوسکپی گفت که التهاب روده اولسرو دارم... والا نگفت چندجاش زخمه ینی نپرسیدم کلا... مزالازین داد و تا الان دارم میخورم هرروز... حالمو بهم میزنن دیگه... یه چندمدت استفاده نکردم دوباره برگشت شدید