2777
2789
چند سالته؟ منم کمر درد شدید دارم همش گریه میکنم اصلن یه روز نشده باشه کمرم درد نکنه دو تا دیسک اخرم ...

۴۰ سالمه،کلی دکتر رفتم،دکترای مغز و اعصاب به خاطر پول همش می گفتن عمل،ولی دکتر طب فیزیکی گفت عمل نمی خواد،اون قدر گریه کردم که نگو،باهاش کنار اومدم،الآن تنها چیزی که حالمو خوب می کنه استخر هست،قبلش فقط تو آب راه می رفتم،از پارسال رفتم شنا هم یاد گرفتم ولی زیاد بلد نیستم ،ولی خب درد باهام هست ،کاریش نمی شه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش کسانی که اعمال یداوی انجام میدن.طب سنتیا یا اسلامیا. تا گرفتگیهای فیله های دوطرف ستون فقرات ...

ممنونم 🌹

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دیسک کمر داری؟ منم مهره ۴ و ۵ و اس یک درگیره هر روز درد دارم میشه بگین چه کارا کردین که بهتر شه کمر ...

والا خوب که نشدم، مدارا میکنم و موقع درد شدید قرص و شیاف استفاده میکنم، کمربند طبی یا کمربند پاک سمن از نوع سفید کشی خیلی موثره

رو مین که اصلا نمیتونم بشینم، یکمی سبزی پاک کنم کمرم راست نمیشه و درد شدید میگیره

دکتر گفت ورزش و راه رفتن درآب خیلی خوبه

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
واسه دیسک کمرتون چی کار کردین ؟ من سه ساله درگیرشم دو تا دیسک اخرمم درگیره میشه بگین چه راهکارایی رو ...

برید پیش کسانی که اعمال یداوی بلدن تا گره های فیله های دوطرف ستون فقرات رو براتون آزاد کنن تا فشار از مهره هاتون برداشته بشه.یا اگر خیلی حاذق باشن مهره هاتون رو آزاد کنن.اگر حجامت براتون ضرر نداشته باشه حجامت عام هم انجام بدید.برید پیش یه طبیب سنتی یا اسلامی تا ببیندتون نظر بده

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

ام اس دارم ۶ سال قبل فهمیدم دکترم گفت سریعا دارو شروع کن وگرنه عود میکنه فعلا فکر بچه و حاملگی رو نک ...

كامنت برتر😄😄😄😄 

افرين 

من جاي خدا  باشم تو رو به خاطر اميدواريت ميذارم اول صف شفا. اينو جدي ميگمممممم 

مگه بايد ادم خواسته هاشو با عجز و ناله بخواد ، چقدر زيباتره با خنده و شادي خواستت بخواي خدا هم كيف و حال ميكنه از انرژي و انگيزه زندگي اون نفر

البته سخته ميفهمم ٢ماه مريض بودم هرروز ياد مريضاي عالم مي افتادم بس كه صعيف شده بودم و ناتوان و نالان

استرس شدید توی هرکاری مثلا مهمونم بیاد یا یه کار اداری داشته باشم شاید باورتون نشه حتی موقع یه  امضا مزخرف استرس میگیرم جایی باشم که از نظر موقعیت از من بالاتر باشن استرس میگیرم صحبت کنم و ارتباط چشمی نمیتونم برقرار کنم مخاطبم  چه خانم باشه چه آقا فرقی نداره همش استرس دارم و حس میکنم هیچ کاری نمیتونم درست انجام بدم  اینم بگم اعتماد به نفسم خیلی پایین تو ظاهر با اینکه به گفته اطرافیانم خیلی زیبام ولی هیچ کمکی به اعتماد به نفس و استرسم نکرده مجردی اینطوری نبودم اصلا یه دختر شاد و خونگرم و اجتماعی و با اعتماد به نفس  الان از خودمم بدم میاد کسی میدونه چیکارکنم خوب بشم یه دوره ای با همسرم شدید اختلاف داشتم اینا اثرات همون دوره اس ولی میخوام خوب بشم روحیه محکمی داشته باشم کسی نتونه روم تاثیر بزاره 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

تیروئیدم که گمکاره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن