الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...
غده لنفاوی. سرمابخوری درد میگیره بعدش خوب میسه
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
۴ تا رو باید عصب کشی کنم ۵ تا هم کشیدم باید پروتز بزارم حدود ۴۰ تومن میشه خیلی داغونم نه هزارتومن پول دارم نه ی تیکه طلا نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
تنبلی تخمدان خیییییلی شدید همه بدنم ریخته به هم صورتمم که داغون دکتر میگه هیچ درمانی هم ن ...
من داشتم بهترم خداروشکر ،قرص گلای وانس مصرف کردم،برا تنبلی باید ورزشهایی ک شکم و لگن رو درگیر میکنه انجام بدین و اضافه وزن نداشته باشین
بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
نشخوار فکر ی دارم . انقدر تشدید شده که کافیع مادرم همسرم یا بچه هام سرشون دردبگیره ان ...
حتما حتما برو روانپزشک و خودتو درمان کن شوهرم اینجوری بود یعنی بیچارهم کرده بود اون روزا خیلی بد بود همش با استرس های الکی گذشت کلی دکتر و آزمایش و ... آخرشم با قرص آرامبخش خوب شد و الان نمیگم اونجوری نیست ولی خیییلی خیییلی بهتره
سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادتهای خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪