2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اطلاعاتی داری بعد دکتری

من مادربزرگم هم طب اسلامی میکرد.

کمی از اون یاد گرفتیم .

بعدشم که برادرم دوره اش رو گدرونده .از اطاعاتش استفاده میکنیم.

شکر خدا .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

غده لنفاوی. سرمابخوری درد میگیره بعدش خوب میسه

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
اره . گلهاشون اول شبیه دکمه هستن .

اره فهمیدم چیه اتفاقا حیاطمون پر از ایناس یه عالمه خشک کردم مامانم گفت برا عفونت خوبه 

چجوری مصرفشون کنم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

پولش چقدر میشه؟

۴ تا رو  باید عصب کشی کنم ۵ تا هم کشیدم باید پروتز بزارم حدود ۴۰ تومن میشه خیلی داغونم نه هزارتومن پول دارم نه ی تیکه طلا نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
تنبلی تخمدان خیییییلی شدید همه بدنم ریخته به  هم صورتمم که داغون دکتر میگه هیچ درمانی هم ن ...

من داشتم بهترم خداروشکر ،قرص گلای وانس مصرف کردم،برا تنبلی باید ورزشهایی ک شکم و لگن رو درگیر میکنه انجام بدین و اضافه وزن نداشته باشین

بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار  کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
این که بیماری نیست  بیماری چیزیه که اذیت بشی و درد بکشی

درد روحی روانی داره خاهر .

هرچیزی که ادیت کنه بیماری بحساب میاد

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
نشخوار فکر ی دارم . انقدر تشدید شده  که کافیع مادرم همسرم یا بچه هام سرشون دردبگیره  ان ...

حتما حتما برو روانپزشک و خودتو درمان کن شوهرم اینجوری بود یعنی بیچاره‌م کرده بود اون روزا خیلی بد بود همش با استرس های الکی گذشت کلی دکتر و آزمایش و ... آخرشم با قرص آرامبخش خوب شد و الان نمیگم اونجوری نیست ولی خیییلی خیییلی بهتره

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪