2777
2789

قوز قرنیه و بیناییم کمه

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای معده  ۳ واحد نمک کوهی  و یک واحد اویشن قاطی کن و همیشه تو غذاهات و سر سفره استفاده ک ...

اگر پوست دست سوخته باشه و الان ترمیم شده باشه، فقط ناحیه ترمیم با اینکه صاف و منظم هست ولی قهوه ای رنگ شده باشه، درمانش چیه؟ راهی هست به رنگ طبیعی پوست برگرده؟ 

راشیتیسم .... یعنی پوکی استخوان مزمن یعنی از روزیکه دنیا اومدم تا وقتی که الان ۳۰ سالمه همیشه در خطر مرگ بودم ذستو و پاهام هزاران بار شکستنو شکستن..... گلوکوم یعنی آب سیاه ..... چشمام همیشه در معرض نابینا شدنن و چندین سال با کابوسشون زندگی کردم اما دوساله که دلم اروم شده ب لطف خدا.... و این اواخر که کلیه هام کم کار شدن و بدنم اب میکشه دکترام نفهمیدن چمه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
روانپزشک بری دارو میده.بگرد یه مرکز مشاوره خوب پیدا کن،یه روانشناس ماهر باهات صحبت میکنه یه سری راهک ...

ممنونم عزیزم از وقتی که برای خوندن کامنتم گذاشتی انشالا مشکل شما هم درست میشه تا الان جایی نرفتم ولی میخوام برم دیگه استرس منو مثل یه انسان ناتوان کرده 😭 و این ها همه به خاطر برچسب هایی بوده که همسرم زده بهم گرچه الان اختلاف هامون تموم شده تقریبا ولی خوب ترس و استرسش تو خونم ریشه کرده 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
من الرژی شدید شدید غذایی تنفسی دارویی دارم ینی ممکنه منم خوب بشم الان ۵ساله افتضاحم  حمله ...

ان شاالله درست میشه خودش خوب شد اما یک مدت یهویی پا درد شدم طوریکه تو خواب هم درد شدید داشت به مدت ۲ سال خردی داشتم سوره یاسین ختم برداشتم و التماس از خدا 

خدا شفا داد  یک ختم بردارید یک نذر کنید مثلا نذر که یک گناه رو ترک کنید ان شاالله درست میشه 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
اینو یادم رفت اضاف کنم اظطراب اجتماعی هم دارم و خجالتیم بشدت

خجالتی بودن که خیلی سخته سعی کنید راحت با آدما گرم بگیرید اگر موقعی که مهمون میاد بجای اینکه برید تو اتاق قایم شین این سری سینی شیرینی و چایی رو شما ببرید پیش مهمون ها بشنید حتی اگر حرفی نداشتید باهاشون بزنید سرتون رو نندازین پایین موقع صحبت صاف و مستقیم و تو چشم هاشون نگاه کنید و با لبخند باهاشون حرف بزنید خجالتی بودن عین یه حصاره نمی زاره آدم بیاد بیرون از این حصار این حصار رو بشکنید و بیاید بیرون

بیماری چک کردن قفل در🤦ینی از خیابون برمی‌گردم نگاه میکنم

منم چند سال پیش شبیه همین مشکلات رو داشتم. الان خیلی بهتر شدم. این بیماری معمولاً از بالا بودن سودای دماغ(مغز) نشأت می گیره. غذاهای سودازا نظیر ماست، دوغ، ماهی، گوشت مرغ، سفیده تخم مرغ، گوجه فرنگی، خیار، انواع سالاد، انواع سس، غذاهای صنعتی، قارچ، لبنیات، یخ و آب همراه یخ، فست فودها، سوسیس و کالباس، عدسی و... خودداری کن. شربت سودا یا ثلاث هر شب یک قاشق غذاخوری در یک لیوان آب ولرم مصرف کن، اسطوخودوس+گل گاوزبان+بادرنجبویه+کمی آبلیمو دم کن هر شب بخور. داروها دو هفته تا ۱ ماه انجام بده. بعدش قطع کن. ان شالله آرومتر می شی. اگه دوست داشتی از وضعیتت بعد یک ماه بهم‌ گزارش بده.

افسردگی شدید

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
میگرن لعنتی😣

هم دردیم 😔🥺

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیماری چک کردن قفل در🤦ینی از خیابون برمی‌گردم نگاه میکنم

شوهر منی آیا ؟ 😂

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤