2777
2789
تیروییدکم کار،،۶ساله،،متاسفانه عوارض قرصش عدم تمرکز،بی حوصله گی وخستگی فوق العاده شدید،،افسردگی هست ...

منم قرص میخورم. ولی اینجوری نمیشم. ببین اگه تیروئید هاشیموتو داری روی ذخیره ویتامین دی تاثیر داره باید حتما ویتامین دی بخوری. من دکتر واسم مینویسه. شاید این خستگی برا اونه

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم میدونید گرم بودن دستهای بچه ها نشانه چیه؟ 

دلایلش متفاوته عزیزم.طبیب ببینه چک کنه بهترمیتونه تشخیص بده.کلا توصیه میکنم حتی برای درمانهای طب سنتی که دارو گیاهی با عوارض کمترهست حتما حضوری ویزیت بشید.در کل احتمالا گرمی بدن بچتون زیاده.چیز سختی برای درمان نیست.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگرن  مشکل قلبی دیسک گردن همه اینا با 26سال تحمل کردم

برا دیسک گردن چیکتر کردی؟ منم دارم همیشه سردردم

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اگه متاهلی . داروی ژل رحمی  پودر اذخر  پودر تباشیر . اول ۶ روز داروی ژل رحمی هرشب واژی ...

عزیزم برای برص راهنمایی میکنی چی خوبه؟

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

افسردگی ، بقول هایده با من زاده شده منو رها نمیکنه 💔

من این عشقی که توی سینه دارم میپرستم💞به دنیایی نمیدم لحظه ای که با تو هستم💋 گریزلی صاب نقل🐰❤️ درباره رژیم فستینگ سوالی داری از من بپرس🍓
قطره ی مرزنجوش و فیجن و بنفشه کنجدی  استفاده کن . انشاالله خوب میشی

عزیزم منم میگرن دارم.بیشتر توضیح میدی چقدر و چطوری مصرف کنم؟

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

اوووف چقد علیل نی نی سایت داشتو خبر نداشتیم

شوخی کردم

الان وضعیت یه جوره که هممون همینیم فقط تا میشه باید مراقبت کنیم از خودمون آگاهانه  و تا میشه دوروز دنیارو شاد باشیم و سخت نگیریم 

اره اتفاقا استخونام به شدت شکننده شده ،،دارم قرص مصرف میکنم

انشاءالله بهتر میشی. خودتو از تک و تا ننداز تلقین نکن که افسرده ای. ورزش کن روحیه ات بهتر میشه. کارایی کن که خوشحالت میکنه. 

آره طب اسلامی دستور اصلاح تغذیه نوشت برام دوماه تو نستم انجامش بدم میدونی خوب میشه اما مقطعی هس یکی ...

عزیزم چون بیماریت شدت گرفته باید به مدت طولانی رعایت تغذیه ایتو انجام بدی.میدونم خیلی سخته چون عادت نداریم بهش اما مبعد از یه مدت میشه جزء برنامه های تغذیه زندگی عادیت و زیاد اذیت نمیشی و اینکه بعد از اون میتونی هراز گاهی چیزایی که منع بوده رو بخوری .کلا سردیها رو برای افرادی که بدنشون رو به سردیه چه مریض باشن چه نباشن کمتر بخورن بهتره.ناامید نشو عزیزم و ادامه بده

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰