2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم 

اگه یبوست داری حتما رفعش کن  داروی ملین از طب اسلامی بخر و استفاده کن انجیر و زیتون بزار تو برنامه غذاییت 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

طب اسلامی برو 

رفتم گل معن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
عزیزم الان تاپیکهای قبلیتون رو دیدم، خیلی متاسفم، خیلی ناراحت شدم. خدا رو شکر که مادرتون حالش بهتره، ...

من چهل چهار سالمه سمت چپ صورتم نسبت به سمت راست انگار نشست داره و پیرتره… میدونید با ورزش صورت و این طور چیزا میشه درستش کرپ یا خیر؟ 

میشه بدونم دقیقا چطوره. اخه شوهر منم صرع داره الیته دارو مصرف میکنه بنطزت بازم ممکنه با وجود مصرف دا ...

عزیزم صرع انواع مختلف داره من خودم فقط در حد دست دادن هوشیاری برای یک لحظه بوده حملاتم و بلافاصله بعد حمله همه رو میشناسم نه بدنم قفل میشه نه کف یا بی اختیاری ادرار فقط از حال میرم اونم چند ثانیه ولی در همه انواع صرع چند نکته مهمه طی این چند سالی که باهاش سر و کار داشتم 

دارو حتما خورده بشه منظم و مقدازش حتما توسط پطشک حاذق کم یا زیاد بشه 

این مثلث یادت نره بیخوابی گرسنگی استرس میتونن بیماری رو عود داده یا تشدید کنن

در هنگام حمله سعی کنید محیط اطراف رو برای شوهرتون ایمن کنید فراتر لز ایمنی جسمی ایمنی روحی هست چون ضربه روحی به مراتب شدید تر از حسمی هست تا حد امکان اطرافش رو خلوت کنید مطمینا کسی دوست نداره در شرایطی که تحت کنترل خودش نیست افرادی نظاره گرش باشن 

اکثرا صدای محیط شنیده میشه اگرچه فرد قادر به پاسخگویی نباشه در اون لحظات سعی کنید ارومش کنید جملاتی مثل عزیزم من پیشت هستم چند لحظه دیگه تموم میشه اروم باش دوست دارم 

بعد از حمله بدن به شدت خسته میشه سعی کنید تقویت کنید بدنش رو 

و سردیجات برای این بیماری سمه 

مثلا چغاله بادام گوجه سبز گوشت گوساله بلافاصله بعد از مصرف مصلحش مصرف بشه و تا حد امکان استفاده نشه 

موفق باشی گلم 

دردم از یارست و درمان نیز هم
اینو   منم کلا دارم   وسواس فکری  عملی   یعنی تا دو کلمه با یکی حرف بزنم   ...

وای من میخواستم این درد بی درمونو اینجا بنویسم نمیدونستم چطوری تعریف کنم که یکی متوجه بشه خدارو شکر یکی مثل خودم پیدا کردم

واسه یه گفتگوی ساده چندجمله ای تا دوروز اون جمله هارو توی ذهنم تکرار میکنم که چیزی نگفتم ک طرف ناراحت بشه ری اکشناشو همش به یاد میارم بعد میگم نه اوکی بود 🤦‍♀️

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
اونوقت چجوری ۲۰و خورده ای روز پیش صورتت له شده بعد الان اومدی نینی،سایت فکنم الان باید مورد مراقبت ب ...

عزیزم شما خودت بیمار نشدی؟ که هیچ جایی نتونی بری؟ و توی تخت از تنهایی و درد همدمت بشه گوشی توی دستت 

..انشاالله  که پیش نیاد هیچ وقت برات