2777
2789
خدا کمکتون کنه عزیزم  بله ۵ساله بعضی روزا بهترم ولی درکل خیلی اذیتم خیلی زجر کشیدمه الان چند ...

اووو چه بد من همسرم دهن و دستاش میریزه بیرون قبلا سریع باقرص رفع میشد ولی الان دو ماه بهتر نشده دهنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم مثل شماس یک بیماری خود ایمنی....  چند سال اینحوری هستین بهتر شدین االان

ان شالله خدا شفای عاجل وکامل بدن به همسرتون 

۵ساله تقریبا خیلی زجر کشیدم بعضی روزا بهترم خداروشکر 

عزیزم چند سال پیش یهویی ضعف شدید سرگیجه های شدید درد شدید کف پا طوری که حتی با عصا نمیشد راه رفت هرک ...

همسرمن اول دهنش اف زد دستاشم ریخت بیرون... فقط قرصرو که مصرف میکنه خیلی خواب الودگی و خستکی داره

نو رو خدا گزارش بزنید میترسم برام بد شه براتون سوره نصر میخونم زدید لایک کنبد 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10908138/قضاوت-نکنید-اسکریت-شات?
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10911556/داستان-زندگیه-من-مثل-من-انقدر-خر-نباشید?postId=286994551

اووو چه بد من همسرم دهن و دستاش میریزه بیرون قبلا سریع باقرص رفع میشد ولی الان دو ماه بهتر نشده دهنش

یعنی دهان و دستاش زخم میشه ؟

عزیزم همسرتون بهتره از سیب زمینی پیاز سیر ماست و دوغ غذاهای کنسروی واینا دوری کنند 

زنجبیل هم توی غذاهاش جا بدید البته اگه دهنش زخم شده باید مراعات کنه تو خوردن ادویه ها 

پسته کوهی خیلی خوبه 

همسرمن اول دهنش اف زد دستاشم ریخت بیرون... فقط قرصرو که مصرف میکنه خیلی خواب الودگی و خستکی داره

اره عزیزم فرصت خستگی هم دارن من چند ساله میخورم دیگه عادت کردمه

تیرویید کم کار و یسری بیماری های روحی 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)