2777
2789
منم دارم  عزیزم بچه داری؟  نمونه برداری کردی؟ من نمونه برداری نکردم بچه هم ندارم  ...

سلام گلم نه بچع ندارم مجردم اگر قبل بارداری‌کنترل شه تحت نظر دکتر مشکلی ایجاد نمیشه نه عزیزم نمونه برداری نیاز نبود برای من اما سونوگرافی کاملا نمای هاشیموتو بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راه حلی برای ریزش مو شدید و نازک شدن مو و برای فراموشی مخصوصا سر نماز که کدوم رکعت هستم دارید ...

بنفشه زیتونی شب به موها بزنید صبح بشورید حتما تو حمام وقتی موها را میشورید نشسته و روبه قبله بشنید  فراموشی هم علتش به احتمال زیاد از بلغم البته اگه حضوری برید بهتره  ولی اگه علائم غلبه بلغم را دارید تو نت بزنید و بخونید به قرآن زیاد نگاه کنید داروی بلغم زدا 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

یعنی حرف زود بهتون برمیخوره ؟عصبانی هم میشی دادو هوار و...یا خودخوری میکنی؟

هر دو اگه امکانش باشه داد 

نباشه هم افکارم میریزه به هم 

بعضی از کارها و حرفهای شوهرم رو اعصابه شاید هر کس دیگه ای هم بود بهش بر میخورد

ولی من که نمیتونم اونو تغییر بدم 

حداقل اگه راه داره خودمو عوض کنم

و واقعا نسبت به رابطه بی میل شدم حوصله ام نمیکشه 

نه عزیزم انتی بیوتیک بدترینه چون به جای خروج عفونت از قسمت عفونی  عفونت رو همون جا جمع میکنه ...

من گوشام عفونت میکنه آب انگار تو داخل گوشم حرکت میکنه سرگیجه و تهوع میاره میرم دکترای گوش آنتی بیوتیک میدن بعد معاینه میکنن میگن سالمه رفع شد دوسه روز بعد باز شروع میشه و هر لحظه گلوم چرک میکنه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

باد معده و روده غیر قابل کنترل

درمان هم کردم ولی بی فایده

یا شاید هم سندرم روده تحریک پذیر

دیسگ کمر

پریودی با خونریزی شدید

کم خونی

از همه سخت تر بیماری دوقطبی

چند ماهی هست با تشخیص پزشک خوب

متوجه شدم دچارش هستم متاسفانه 

سندرم پای بی قرار 

ناراحتی اعصاب و مصرف داروهای آرام بخش

وسواس فکری

جدیدا هم ریزش موی شدید

ولی در کنار همه ی این بیماری‌ها

توکل ام به خداست 

و خیلی از بیماری‌های و به کسی نگفتم 

و با دارو دارم کنترل میکنم

ولی ای کاش سالم بودم

مرض های دیگم جز هاشیموتو یادم رفت بگم

رفلاکس شدید معده جوری که تهوع دارم گوشامم میسوزنه

کم خوری عصبی 

وسواس شدی فکری ocd هیپوکندریا و وسواس عملی 

افسردگی 

خونریزی طولانی و سنگین پریودی 

فوبیا و ترس و استرس‌

کم خونی در حد فریتین ۷ 

خلاصع به فنا رفتم

پانیک.۱۳ساله باهامه دکتر گفت مزمن

برای پانیکتون قرص چی میخورید؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

میگرن،مشکل عصبی،تیروئید،پادرد 😂😭بازم بگم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم کم شنوایی دارم خیلی سخته  همه حرف میزنن میخندن هیچی نمیفهمم باعث شده اعتماد به نفسم صفر با ...

گوشت زیاد مصرف کن هرکس گوشت زیاد مصرف کنه گوشش خوب می شنوه و تسبیحات حضرت زهرا زیاد بگو همه میگن ولی شما زیاد بگو به خصوص شبها و موقع خواب

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺