2777
2789

من پسوریازیس خفیف دارم الان ۲۰ ساله همراهمه خاک عالم تو سرش 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزمای لعنتی

وای منم ۱۰ ساله درگیرم باهاش همه جای بدنم میزنه حتی صورتم 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

خودم میگرن شدید داذم 

مامانم پلاکتش خیلی  پایینه 

خودم مهم نیست نگران مامانمم😔

خداهمه ی مریض ها رو شفا بده مامان منم همین طور انشاالله🤲🏻💔

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

منم کولیت روده

با کمترین عدم رعایت و راحت چیز هایی ک دوست دارم رو بخورم ک خوب برام نباشن سریع روده ام همه رو پس میده و زود قند و فشارم میفته ، تقریبا ۲سال و خورده ای هست

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

یعنی اینایی ک لایک کردن اینارو دارن

خوشگله وحشتناک هستم 😎 جایی رو نخونده امضا نمیکنم😏  از پیشکسوتانم 👋
[QUOTE=286978027]حساسیت فصلی داره؟آبریزش بینی نه فصلی نیست ب ادویه بو عطر اینا حساسیت داره هم ابریزش ...

داروی صاف کننده خون از نمایندگی طب اسلامی بخرید استفاده کنه تو نت بزنید  آدرس شهرتون را میاره 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

پسوریازیس دارم ازبچگی

کجات ؟ منم دارم از ۱۳ سالگی تا الان ک ۳۳ سالمه 😔

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام