2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل  از کبد چرب هست. و هورمونهات هست. اولا شامپوهای شیمیایی رو بزار کنار. از  شامپو ...

سلام عزیزم میشه برا منم یه راه درمان بگی چندین ساله همش خلط پشت گلو دارم اصلا یه روزم نیست که نباشه حالم بد میشه ازش سرما میخورم خیلیم بیشتر میشه 

یعنی ماه رمضونو همش دم دسشویی بودم که نکنه بیاد دهنم قورت بدم روزه م باطل شه 

خیلی ممنونت میشم راهی بگی این کلا بره

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

قبول دارید منشأ اکثر بیماری ها از روح و روانه 

این تجربه خودمه ..کسانیکه میگرن دارن بخاطر انباشته شدن انرژی منفی ،فکر و خیال و استرسه..اون سردی بدن هم که میگن یعنی پایین اومدن انرژی حیاتی واسه همینه میگرن میگیری ..پس برای روانت ارزش قاعل شو ..هیچ چیزی ارزش آسیب به روحت رو نداره پس زندگی و مشکلات رو ساده و موقت بدون 🌹

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
شامپوگلتارنیست؟ اخه من زیاددکتررفتم خیلی ممنون عزیزم مهربون

مشکل شما چیه ؟

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام