2777
2789
منم صرع ۲۹ ساله

میشه بدونم دقیقا چطوره. اخه شوهر منم صرع داره الیته دارو مصرف میکنه بنطزت بازم ممکنه با وجود مصرف داروش اینطور شه.

شوهرم بعد از تشنج ب همه حمله میکنه و هیچ کسو نمی‌شناسه البته در خد چن دیقه.

و اینکه اگ تشنج کرد باهاش چیکار کنم همون لحظه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگرن.دوماه بود خوب خوب بودم باز چندروزه امونمو بریده. خودم باهاش کنار میام ولی اطرافیان درکم نمیکن ...

سلام.من یه بار تو یه مطب از منشی شنیدم .بوتاکس باعث کاهش سردرد ناشی از میگرن میشه.و اینکه استفاده از ماهی خارو.یه مدت ماهی خارو بخور.ببین چطوره.حالا چ بخار پز چ سرخ شده.سوسیس کالباس سردی جات هم باعث تشدیدش میشه

حساسیت شدیدم هرفصلی ابریزش بینی دارم😔

اگزما پوستی 

مشکل های رحمی حوصلم نمیشه توصیحش بدم 😐

میگرن 

دیسک کمر

دیگه فعلا همین خواهر 😃

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

برو دکتر من چند سال پیش این جوری شدم چقدر دکتر و نمونه برداری سرطان هی گفتن جراحی نکردم اینکارو 

خدا خیرش بده ی دکتر جراح تا دست زد گفت عفونت هستش فرستادم پیش ی دکتر عفونی با دوتا قرص خوب شدم ۴ماه درد عذاب کشیدم 

زگیل و میخچه اگر اشتباه نکنم بیشتربر اثر سودای بالای بدنه.طب سنتی برید و تغذیه رو اصلاح کنید و نترسی ...

ممنونم عزیزم

میشه واسه رسیدن بع آرزوهام صلوات بفرستی 😍سلامتی و خوشبختی مامانم و داداشم ....خوشبختی و ارامش خودمو عشقم ...روزا با تو زندگی رو پر از قشنگی میبینم شبا ب یاد تو همش خوابای رنگی میبینم چشم تو رنگ عسل توی چشم تو نگاه مثله شاه بیت غزل لب تو غنچه نیمه باز باغ تن تو آتیش سوزنده داغ قد تو مثله سپیدار بلند دل تو نرم تراز صبح پرند دل تو نرم تر از صبح پرند ....آهای بزار بپوشمت مثله لباس مهمونی تور سپید دست باد یا مثله رخت زندونی انگشتای کشیدتو کش بده تا اخر من بوسه داغمو بگیر تاکه نیوفته از دهن شراب صدساله من وقتشه که بنوشمت وقتشه که عریان شم بپوشمت alireza  ...(آقایون لطفا درخواست دوستی ندن )عاشق نی نی ام دوست دارم دو تا پسر کاکل زری داشته باشم بیام با ذوق براشون تاپیک بزنم      
حرکت یه چیزی تو پاهام 🙃هیچ‌جاهم نتونستم جوابشو پیدا کنم

شبیه حرکت مار توی ساق پا و شب ها تشدید میشه درسته؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»