2777
2789

من خیلی بیماری ولی مهم ترینش قلبمه فکر نکنم مهم باشه ولی علائماش اذیتم میکنه یه بیماریه که هی استرس داری بدتر نشه موقع مطب دکتر رفتنم کلللی استرس باید بکشم ۱۹ سالمه ولی شبیه ۴۰ ساله هام

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مار که نه نمیدونم چجوری بگم یچیزی مثل حباب.فقط ساق پا نیس متحرک هست تا ران پاهام.ولی بیشتر زانو به پ ...

زن داداش منم مثه شماست اون واریس داره احتمالا شماهم واریس داشته باشی 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

میگرن کوفتی ک هیچوقت ول کن نیس...حالا جدیدا ی مرض زود عصبانی شدنم گرفتم وبلافاصله کم میارم وگریه میکنم تقریبا چندماهی میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برا اونم کله پاچه بخور ماهیچه بخور تاثیرشونو میزارن دکتر چی میگه پس؟

دکتر ارتوپد بهم گفت از روماتولوژیست اجازه بگیر بیا عمل کنم 

اما روماتولوژیست اجازه نمیده میگه چیز خاصی نیست

اهمیت نمیدن😭

درد شانه ام سمت راست ۹ساله بامنه روماتیسم دارم و رگهای شونه ام مسدود شده جریان خون ضعیفه دردش امانم ...

بادکش گرم درمانی انجام دادید؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

چندتایی دارم که باهاشون کنار اومدم. ولی با یکیشون نه هنوز. اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات دارم از بچگی. گاهی درد دارم. نمیتونم زیاد سرپا وایسم یا بعضی ورزشارو بکنم وگرنه دردام شروع میشه. خیلی زیاد غصه شو خوردم و میخورم. از ازدواج میترسم بخاطرش. درمان داره عمل. ولی هزینه ش خیلی زیاده. آرزومه بتونم عمل کنم و این غصه تموم بشه. برام دعا کنید🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
منم رماتیسم دارم دارو اثر نمیکنه. واسه من مچ پامه که هم درد داره هم لق شده🥲

داروی رماتیسم ترکیبی از یک کف شنبلیله و یک کف انجیر است. باید جوشانیده شود و آب آن یک روز در میان، صبح ناشتا مصرف شود.

داروی طریفل هم در این زمینه خیلی موثر است. تو جای مرطوب اصلا نباش خیلی برات مضره روی فرش دستباف بشین یا پشم گوسفند

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺