2777
2789
آره دارومیخورم اگه نخورم حالم بد میشه  انشاءالله خدا دختر عموتونو شفا بده فقط بهش بگید امیدتو ...

اون‌سه سال فهمیده داره اما یه سال دارو مصرف کرد و بعد‌ام ار ای داد دکتر داروش و قطع کرد ورزش عالیه براتون مخصوصا یوگا . و زندگی و اصلا سخت نگیر به هیچی گیر نده الان دوسال بی خیال شده به قول خودش فعلا اوت نکرده و خوب پیش رفته . ویتامین د۳ و امگا داروهای ثابتشن.

بیماری صرح نزدیک به ۱۴ ساله

میشه بدونم دقیقا چطوره. اخه شوهر منم صرع داره الیته دارو مصرف میکنه بنطزت بازم ممکنه با وجود مصرف داروش اینطور شه.

شوهرم بعد از تشنج  ب همه حمله میکنه و هیچ کسو نمی‌شناسه البته در خد چن دیقه.

و اینکه اگ تشنج کرد باهاش چیکار کنم همون لحظه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگرن.دوماه بود خوب خوب بودم باز چندروزه امونمو بریده. خودم باهاش کنار میام ولی اطرافیان درکم نمیکن ...

بنفشه کنجدی بریز داخل بینی ات هر شب ۲ قطره تو هر سوراخ

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

ببخشید میشه منو راهنمایی کنین؟ من چند سال امپول سه ماهه جلوگیری از بارداری زدم. الان بااینکه ۳ساله ...

عزیزم من دیگه تا حد تخصصی زیاد اطلاعات ندارم..

ولی اینجور که میگی معلومه از عوارض امپول هاست.

اسپند مصرف کن .

حجامت کن تا عوارض داروها از خونت بریزه بیرون .الان فصلشه.

ولی اگه گروه خونی آ هست حجامت نکن.

صاف کننده خون  بخور .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
عزیزم شما دارو میخورین؟ منم رماتیسم دارم ممنون میشم اسم داروهاتونو بگید

یه مدت دارو میخوررم که هرچی جلوتر میرفتم التهابم بیشتر میشد و بدنم بیشتر پف میکرد دیگه دکترم گفت اگه زانوت آب بیاره آبشو میکشم و کورتون و قرص کلسیم برات تجویز میکنم 

عوارضشو میدونستم خیلی بده 

دیگه رفتم طب سنتی که گفت سبک زندگی اشتباه و رژیم های نامناسبی که داشتی شما رو به این روز انداخته و طبعت رو برده به سمت بلغم و سرد و تر....دیگه یه دوره درمان بادکش گرم برام تجویز کرد،یه حجامت،یه سری عرقیجات یه سری دمنوشها،و یه سری داروهای گیاهی و پرهیزهای غذایی .

ظرف ۴۰ روز رعایت کردن کلی از وزن و پف بدنم بدون رعایت هیچ نوع رژیمی کم شد 

بعد از همه مهمتر ۹۰ درصد دردهام یهو محو شد 

همه داروهای شیمیاییمو گذاشتم کنار و باردار شدم در صورتی که دکترم گفته بود کسانی که روماتیسم میگیرن راحت بچه دار نمیشن و ....

و الان فقط پرهیز غذایی دارم و رعایت میکنم و یه تعداد معدودی هم دارو گیاهی میخورم. و کوچولومم ۴ سالشه الان کنارم خوابه💝

خداروشکر خوبم

دوستتون دارم 💕

نه همچین بچه هم نبود.تیرویید کم کار بر اثر سردی هست.درمان داره عزیزم.نگران نباش

ولی من اصلا طبع بدنم سرد نیس ها ینی اینجوریم ک توزمستون تو برفم بخابم چیزیم نمیشه واصلا طاقت گرما رو ندارم وعاشق سرماهستم

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫