2777
2789
باورت شاید نشه ولی چیزایی که از من دفع شد اندازه ی یک انگشت بود. ۴ تا بودن . یکبار دوتا  ...

این داروها که بالا گفتی برای کیست تخمدانه و رحمه یا برای تخمدان پلی کیستیک هم استفاده میشه

The trouble is you think you have timeBuddha

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داروها که بالا گفتی برای کیست تخمدانه و رحمه یا برای تخمدان پلی کیستیک هم استفاده میشه

هر دو .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
مرسی عزیز دلم میشه بگی علائم پسرت چی بود

رفلاکس و استفراغ های بعد غذا .حتا بوی سفره یا نان میومد استفراع میکرد.

واقعا روزای سختی داشتم.

ولی بعد رفتن به امادگی خودبه خود خوب شد.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
۱۷

عزيزم حتما بايد ب پزشك مراجعه كني

از لحاظ درسي چطوري هستي؟

نميدونم فكراي ك نوشتي تا چ حد جدي هست چون زياد ك توضيحي ندادي ولي علايم اختلال هست ك روانپزشك بايد دقيقش رو تشخيص بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
عزيزم حتما بايد ب پزشك مراجعه كني از لحاظ درسي چطوري هستي؟ نميدونم فكراي ك نوشتي تا چ حد جدي هست چ ...

درسم خوبه 

چون از قضاوت مردم میترسم 

سعی میکنم برای اونا درسم خوب باشه

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
من ناهماهنگی شناختی و اضطراب اجتمایی دارم

ناهماهنگی شناختی ینی چی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
درسم خوبه  چون از قضاوت مردم میترسم  سعی میکنم برای اونا درسم خوب باشه

من ك صلاحيت تشخيص بيماري رو ندارم

ولي خب بخاطر اينكه اعضاي خانوادم مشكلات مشابه دارن اينو بهت ميگم حتما از متخصص كمك بگير مثلا روانشناس برو

يك دفعه علايمت از اين بدتر نشه 

بخودت فشار نيار و سعي كن ب هيچ وجه در شرايط اضطراب زا قرار نگيري

اضطراب درس و كنكور … تا هر موضوعي ك باعث ميشه اذيت بشي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.