2777
2789
قرص هلیله چیه نشنیدم تا الان ؟برای چیه 

هلیله سیاه برای جلوگیری از سفیدی مو.

از عطاری هه بپرس .

یا بزنی تو نت هلیله میاره .

میتونی راجبش بخونی

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
سفیدی مو که بیماری نیست  خب منم دارم از سن 13 سالگی

هرچیزی که موجب رنجش انسان هست بیماری محسوب میشه دیگه.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوتیستیکم همون سندروم آسپرگر

دوست داشتین اطلاعات داشته باشین خوشحال میشم به تاپیک اوتیسمم سر بزنین سوالاتتون رو درکمال میل جواب میدم

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
سلام ببخشید تحت درمان هستین ؟ دایی من هم این بیماری رو داره و همسرش جدا شده اما الان حدود ۱۰ ساله مر ...

سلام جانم بله تحت درمانه ولی نتیجه نگرفتیم دکترش گفت تا عمرش این بیماری همراهش. این داروهای که میخوره فقط کنترلش میکنه دکترش گفت وچند نوع صرح داریم. شما نوع بسیار شدیدش دارین باید استرسی نباشی.  اعصلبت کنترل کنی چیزای سرد مجاز نخوری ختی طب سنتی هم رفتم جواب نگرفتم. دکترش گفت تنها راحش ازدواجه. دایی شما ازدواج کرد بیماریش بهتر شد یا نه. ؟ چرا از همسرش جدا شود البته ببخشیدا

با ارزش نیس ولی فروش نداره کسی نمیاره  قبلا یه جا شیراز میگرفتیم اونم دیگ عمده داره فقط شما چ ...

من استفاده نکردم مشکل معده ندارم.اگه تا یکی دو هفته پیدا نکردید بهم پیام بدین براتون پست میکنم.