2777
2789
بیمه تامین اجتماعی داری؟ اگه داری رایگان درست میکنن. البته بجز عصب کشی

کجا رایگانه من یه دندونم همش خونریزی داره دکتر گف باید بکشمش ۸۰۰ میگیره دندونمو بکشه مام الان وضع مالیمون افتضاحه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
بچه ها برا سردی مغز بهتره از دود کردن اسپند و کندر استفاده کنید روزانه واقعا عالیه

سردی مغز چیه

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کاری تیروئید  کمردرد شدید مهره 4 و 5 سنگ صفرا قرص اعصاب میخورم

دیسک کمر داری؟ منم مهره ۴ و ۵ و اس یک درگیره هر روز درد دارم میشه بگین چه کارا کردین که بهتر شه کمر دردتون؟

۳۲سال چندماهه فهمیدم سرطان سینه برام دعا کنید به مرگم راضی شدم از بس درد کشیدم طفلک بچم

انشاالله خیلی زود سلامتیت بدست میاری عزیزم منم وقتی دخترم ۵ ماهش بود یک بیماری سخت گرفتم سرطان نبود ولی روزای سختی بود اما صبر کردم اون موقع ۲۴ سالم بود تا الان که ۲سال و ۲ماه گذشته دردهای زیادی تحمل کردم آی سی یو و ۳بار جراحی باز  یک جراحی لیزری دوتا جراحی سرپایی و....سختی هایی که کشیدم و رنج هایی که به چشم دیدم رو فقط خدا فهمید خداروشکر میکنم که هنوز زنده ام حتی با وجود مشکلاتی که هنوز همراهمه شما هم صبر کن همه چیز دست خداست من از مرگ برگشتم تا روزی که خدا بخواد شما هم تحمل کن انشاالله خدا کمکت میکنه

درسته زندگی خیلی تو زرد از آب در اومد !!! درسته هرچی نخواستم دقیقا همون شد!!!درسته هنوز دنیام سخت میگذره!!! اما هنوز من همون دختر روزای سختم!!!
بیمه تامین اجتماعی داری؟ اگه داری رایگان درست میکنن. البته بجز عصب کشی

واقعا؟؟؟

کجا انجام میده ؟

گاهی اوقات مجبوریم بپذیریم که برخی از آدمها           فقط میتوانند در قلبمان بمانند نه در زندگیمان ...‌😊
من صورتم و چند جای بدنم یه لک سفید داره..‌ برص و پیسی نیست... چند ساله باهامه... چندتاش رفته ولی بقی ...

روی سه لقمه اول غدا نمک طبیعی بزن و بخور  به اندازه مساوی حنا و نوره را قاطی کن بزن روی سفیدی  بعد چند دقیقه بشورگوشت گاو با برگ چغندر بپز و بخور سویق خشک مصرف کن 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

نازایی😭

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
روی سه لقمه اول غدا نمک طبیعی بزن و بخور  به اندازه مساوی حنا و نوره را قاطی کن بزن روی سفیدی&n ...

درمورد استرس و وسواس شدید و اضطراب هم اطلاع دارین ؟خداخیرتون بده اگر چیزی میدونین کمکم کنید

روی سه لقمه اول غدا نمک طبیعی بزن و بخور  به اندازه مساوی حنا و نوره را قاطی کن بزن روی سفیدی&n ...

دمت گرم....

نوره خیلی استفاده میکنم حتما اینجوری که گفتی هم میزنم

خدا خیرت بده🥰🥰🥰

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....