۳۲سال چندماهه فهمیدم سرطان سینه برام دعا کنید به مرگم راضی شدم از بس درد کشیدم طفلک بچم
انشاالله خیلی زود سلامتیت بدست میاری عزیزم منم وقتی دخترم ۵ ماهش بود یک بیماری سخت گرفتم سرطان نبود ولی روزای سختی بود اما صبر کردم اون موقع ۲۴ سالم بود تا الان که ۲سال و ۲ماه گذشته دردهای زیادی تحمل کردم آی سی یو و ۳بار جراحی باز یک جراحی لیزری دوتا جراحی سرپایی و....سختی هایی که کشیدم و رنج هایی که به چشم دیدم رو فقط خدا فهمید خداروشکر میکنم که هنوز زنده ام حتی با وجود مشکلاتی که هنوز همراهمه شما هم صبر کن همه چیز دست خداست من از مرگ برگشتم تا روزی که خدا بخواد شما هم تحمل کن انشاالله خدا کمکت میکنه
درسته زندگی خیلی تو زرد از آب در اومد !!! درسته هرچی نخواستم دقیقا همون شد!!!درسته هنوز دنیام سخت میگذره!!! اما هنوز من همون دختر روزای سختم!!!
من صورتم و چند جای بدنم یه لک سفید داره.. برص و پیسی نیست... چند ساله باهامه... چندتاش رفته ولی بقی ...
روی سه لقمه اول غدا نمک طبیعی بزن و بخور به اندازه مساوی حنا و نوره را قاطی کن بزن روی سفیدی بعد چند دقیقه بشورگوشت گاو با برگ چغندر بپز و بخور سویق خشک مصرف کن
السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
روی سه لقمه اول غدا نمک طبیعی بزن و بخور به اندازه مساوی حنا و نوره را قاطی کن بزن روی سفیدی&n ...
دمت گرم....
نوره خیلی استفاده میکنم حتما اینجوری که گفتی هم میزنم
خدا خیرت بده🥰🥰🥰
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....