2777
2789

جای خوبیه

متری چنده باغستان؟

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت میکنی خیلی زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکنی ما خونمون ۹۰متر بود اودیم ۵۰متری اوایلش اونقدر برام سخت بود ولی الان اینقدر خونه رو دوست دارم تازه منطقه پایین ترم اومدیم 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
کجا منطقه ۵ هستین ؟ خودتون منطقه ۵ خونه داشتین یا مستاجر بودین ؟  

مستاجریم قیمت اینجا صعودی رفته بالا وحشتناک انقد عادت کردم حس میکنم زندگیم داره نابود میشه نه میتونم درس بخونم همش غصه دارم 😭

مستحریم قیمت اینجا صعودی رفته بالا وحشتناک انقد عادت کردم حس میکنم زندگیم داره نابود میشه نه میتونم ...

خب به هر حال خونه داشتن بهتر از مستاجری هست ، کم کم عادت میکنی

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
کجا هستید می تونی بگی ؟

الان زمزم دانشگاه پسرم تهرانپارس با مترو میره مدرسه پسرم نازی آباد با اتوبوس میرع البته کلی پیاده میره تا به ایستگاه برسه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .