2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته ولی از ی طرفی نمیخام آب بشه  چون از پایین ک کلا صافم  کاش ی راهکاری برای پایین ...

میعنی اسفنجی خیلی خوب کوچیک میکنه ولی اوایلش  باید بزرگیش رو تحمل کنی 

حقیقت همیشه راه پیدا میکند.  
من گن ورزشی میبندم چون هم دوچرخه سواری حرفه ای میکنم هم کوهنوردی ، احتمالا بدنم اینطوریه

یه مدت این کاری که گفتمو انجام بده به اضافه کرال سینه چون سایز شما یخورده زیاده و حتما با باند یا گن یا هرچی که سفت میشه نگهشون داشت ببندش حتما نتیجه میده

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

یه مدت این کاری که گفتمو انجام بده به اضافه کرال سینه چون سایز شما یخورده زیاده و حتما با باند یا گن ...

باشه حتما ممنونم شما چه گنی پیشنهاد میدید

عمل یکی از عوارضاش اینه که هم خیلی شلشون میکنه و هم جاش میمونه حالا نقاهتش و هزینه ی زیادش به کنار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

عمل یکی از عوارضاش اینه که هم خیلی شلشون میکنه و هم جاش میمونه حالا نقاهتش و هزینه ی زیادش به کنار

من از وقتی سه میلیون بود میخواستم عمل کنم تا الان که هفتاد تومن   ولی دنبال دکتر خوبم

باشه حتما ممنونم شما چه گنی پیشنهاد میدید

خواهش میکنم گلم 

گن مدلای مختلفی داره ولی من خودم از این گنا که از بالا تا پایین سگک میخورن واسه ورزش استفاده میکنم و واقعا راضیم هم از لحاظ تعریق و چربی سوزیش و هم از لحاظ راحت بودنش تو تن

قبلا از این گنای کشی کرمی رنگ استفاده میکردم ولی از وقتی اینی که میگمو استفاده کردم دیگه بقیه رو گذاشتم کنار

میخواستم عکسشو بفرستم ولی اپلود نشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از وقتی سه میلیون بود میخواستم عمل کنم تا الان که هفتاد تومن   ولی دنبال دکتر خوبم

نه عمل نکن حیفه بعدا جای بخیه میوفته رو بدن و در هر صورت مشخصه 

یمدت حین ورزش با باند سفت ببندش و گنم استفاده کن تاثیرشو کامل میبینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهش میکنم گلم  گن مدلای مختلفی داره ولی من خودم از این گنا که از بالا تا پایین سگک میخورن وا ...

مرسی عزیزم من دارم از اینها ولی از زیر سینه شروع میشه روی سینه رو نمیگیره بازم تاثیری داره؟

مرسی عزیزم من دارم از اینها ولی از زیر سینه شروع میشه روی سینه رو نمیگیره بازم تاثیری داره؟

اونجوری رو بالاتنه زیاد تاثیر نداره ببین یه مدل کش هست برای همین آب شدن سینه اگه بتونی از اونا بگیری استفاده کنی خیلی خوب میشه اگرم نشد از این باندای پزشکی هستن که باهاش باندپیچی میکنن از اونا بگیر و محکم دور سینت ببند بعد ورزش کن 

هرموقع میخوای ورزش کنی قبلش از اونا ببند قشنگ کوچیک میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40