2777
2789
عنوان

بیاین از روتین پوستی‌مون بگیم..😍🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز حموم رفتن موردی نداره؟

نه موردی نداره، حتی از بقیه هم شنیدم زمانی که پری هستیم مشکلی نیست که حموم سر پایی بریم 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
زیاد نشور آبرسان خیلی خوبه اول از همون شروع کن

گرفتم کامان بد بود

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

شیپیشات هم تو حلقم. باید شپیشای تمیزی باشن با این حجم از رسیدگی شما 

اوناهم برا خودشون روتین دارن  جکوزی میرن میرن افتاب میگیرن پارتی هم میرن باکلاس تر از خودمن زندگی شیپیش ها هم از ما بهتره🤕هییی

خب شاید بخاطر شرم و اب رسانته چون اینا زیر ساز ارایشن وقتی میزنی یا باید ارایش داشته باشی یا نور گوش ...

اینو جایی نشنیدم که نور گوشی بهم نخوره..روبالشتی هم دو سه هفته ای یکبار میشورم تنبلم

عاشق خودت باش