2777
2789
عنوان

بیاین از روتین پوستی‌مون بگیم..😍🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 142 پست

خب با ارایش نمیخابم خوابم کامله تغذیم سالمه

با ارایش ورزش نمیکنم شب قبل از خاب بخور میکنم ویتامین میخورم 

قرص زینک پلاس هم میخورم 

کرم شب میزنم 

اب کافی مینوشم و می‌خوابم صبح صورتمو با اب یخ و شوینده مناسب پوستم و اصلااا هم جوش نمیزنم و رنگ پوستم روز ب روزروشن تر میشه توام اینکارا رو انجام بده مخصوصا ویتامین بخور زیاددد و اب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شما خیلی تکمیلی عالیهههه خوشمان آمد

مرسی عزیزم کلا خیلی وسواس دارم تو بهداشت و تمیزی    به خاطر همین هر روز بعد از حموم رفتن این روتین رو تکرار میکنم 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست

بچه ها تو اینستا پیچ خانومی رو سرچ کنید یه میلیون فالورر داره 

هر روز یه سری محصول رو تو استوری معرفی میکنه 

ک تخفیف گذاشته 

خیلی خیلی بصرفه اس 

دوتا ابرسان بخری پول یه ابرسان بیرون تو مغازه اس 

کلا همش تخفیف داره 

خیلی خوبه

خب با ارایش نمیخابم خوابم کامله تغذیم سالمه با ارایش ورزش نمیکنم شب قبل از خاب بخور میکنم ویتامین م ...

وای اینم عالی بود مرسی عزیزم باید ذخیره کنم این پستو من متاسفانه شبا دیر میخوابم پوستم یکم انگار تیره شده دیگه تصمیم گرفتم زود بخوابم بخاطر پوستم

عاشق خودت باش
من شوینده ژنو و لافارر گاهی می زنم چون لافارر داخلش لایه بردار داره اونو دو روز در میون میزنم تونر ل ...

لافارر اصلا خوب نیس انواع سولفات و پارابن داره

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
بچه ها تو اینستا پیچ خانومی رو سرچ کنید یه میلیون فالورر داره  هر روز یه سری محصول رو تو استور ...

رها شهبازی هم خیلییی خوبه اول خودش محصولات آرایش بهداشتی رو تست میکنه بعد معرفی میکنم و ریتینگ داره و قیمت رو هم از کم به زیاد میگه

عاشق خودت باش
وای اینم عالی بود مرسی عزیزم باید ذخیره کنم این پستو من متاسفانه شبا دیر میخوابم پوستم یکم انگار تیر ...

خب شاید بخاطر شرم و اب رسانته چون اینا زیر ساز ارایشن وقتی میزنی یا باید ارایش داشته باشی یا نور گوشی نخوره به صورتت و نور اتاق بخاطر همین پوستت تیره میشه من خودم همینجوری بودم ولی الان پوستم بدون هیچ هزینه ای فقط تغذیه و اب کافی برا بدنم و شستشو پوستم عالی شده رو بالشتیت رو هم هفته ای یکبار بشور